Του έφταιγαν όλα του Λιονέλ Μέσι

Τίποτα δεν του πήγε καλά του Λιονέλ Μέσι στον αγώνα με της Μπαρτσελόνα με τη Θέλτα. Η ομάδα του έκανε το καθήκον της και νίκησε με 1-0 το σύλλογο του Βίγκο, ένα σκορ που δίνει τους ίδιους ακριβώς πόντους που χαρίζει μία νίκη με 9-1…

Κι αν η Μπάρτσα διατήρησε τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μέσι έχασε την πρωτιά του πίνακα των σκόρερ, καθώς πέντε γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς με την Γρανάδα τον εκτόξευσαν. Και δεν νομίζουμε ότι ο Μέσι είχε νεύρα στην αναμέτρηση με τη Θέλτα επειδή δέχθηκε δύο ή τρία σκληρά μαρκαρίσματα. Μάλλον το πρόβλημά του ήταν η αποτελεσματικότητα του «άσπονδου φίλου».

Οι δύο μεγάλοι αστέρες έχουν μία άτυπη προσωπική κόντρα και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Ο Κριστιάνο είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση, ενώ ο Μέσι, χωρίς να είναι κακός, απλά δεν είναι στα φόρτε του. Φαίνεται ότι τα πέντε γκολ του Κριστιάνο του δημιούργησαν μεγάλο εκνευρισμό. Υπάρχει και βίντεο από τον αγώνα και όποιος ξέρει ισπανικά μπορεί να καταλάβει την ψυχολογική κατάσταση του Μέσι που προσπάθησε να πετύχει έστω ένα γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε.

 

http://www.youtube.com/watch?v=EwSz-qV_5OQ

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα