Τούντορ: «Λογικό να είμαι προβληματισμένος»

Συνέντευξη Τύπου με αφορμή το ματς της Πέμπτης με την Καμπάλα παραχώρησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, παραδεχόμενος ότι υπάρχει προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας.

Ο Κροάτης αναφέρθηκε στη σημασία του αγώνα, στο ότι δύσκολα μπορεί να παίξει η ομάδα του με δίδυμο Κλάους-Μπερμπάτοφ στην επίθεση και στο αισθάνεται όμορφα με τη στήριξη που τυγχάνει από τον κόσμο παρά τα αρνητικά αποτελέσματα:

«Για εμάς ο αγώνας αύριο έχει υψηλό κίνητρο. Οι παίκτες έχουν όρεξη είναι συγκεντρωμένοι. Θα πάμε και στο ξενοδοχείο και αύριο περιμένω πιο πολύ από ποτέ να δω την ομάδα που θέλω στο γήπεδο».

Για τις συζητήσεις που έγιναν αυτές τις ημέρες εντός των αποδυτηρίων: «Το αποτέλεσμα της δουλειάς στην ψυχολογία θα το δούμε αύριο αν έχει αποτέλεσμα. Είναι δουλειά του προπονητή να αντιλαμβάνεται την κατάσταση και να ενεργεί με τα δικά του εργαλεία. Περιμένω απαντήσεις από τους παίκτες μου. Θέλω να δω αύριο την αντίδρασή τους στο παιχνίδι».

Για τους Μπερμπάτοφ, Κλάους και αν θα παίξουν και αύριο μαζί: «Στο αυριανό παιχνίδι ο Κλάους θα είναι στον πάγκο. Θα ξεκινήσει ο Πέλκας στην ενδεκάδα. Όλοι θα πάρουν ίσες ευκαιρίες. Το ποδόσφαιρο είναι σκληρό και το πιο σημαντικό είναι το τώρα. Θα επιλέξω αύριο τους παίκτες που είναι καλύτεροι αυτή τη στιγμή. Αυτό δεν σημαίνει πως όποιος μείνει στον πάγκο δεν είναι καλός. Όχι. Όλοι είναι σημαντικοί. Αν θέλετε να σας εξηγήσω και τακτικά. Όταν αγωνίζονται Κλάους και Μπερμπάτοφ μαζί δεν υπάρχει ισορροπία, ενώ με τον Πέλκα είμαστε σαφώς πιο ισορροπημένοι στο παιχνίδι μας».

Για το αν τον ανησυχεί η αναποτελεσματικότητα στην επίθεση: «Πρώτα από όλα είναι λογικό να είναι ένας προπονητής προβληματισμένος όταν τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Στην  Ελλάδα λίγες είναι οι ομάδες που κάνουν πολλές ευκαιρίες και θα πρέπει αυτές τις 4-5 να τις αξιοποιούμε. Όταν δεν κερδίζεις, τότε δεν μεγαλώνεις σαν οργανισμός και θα πρέπει σαν ΠΑΟΚ να κάνουμε γκολ τις λίγο ευκαιρίες, να κερδίσουμε και να βρούμε το δρόμο μας».

Για τις δηλώσεις του μετά τον Παναιτωλικό και αν είχαν αντίκρισμα αυτές: «Να εξηγήσω αυτό με τη φωτογραφία γιατί υπήρξαν διάφορα σχόλια. Διαφωνώ με τα περισσότερα. Ήταν ένα μέρος της βραδιάς και της πλάκας που έγινε. Εγώ το διασκέδασα και μου άρεσε, ήταν κάτι θετικό. Αλλά αν έχει θετικό αντίκρισμα θα το δούμε αύριο στο παιχνίδι».

Για τη στήριξη του κόσμου στο πρόσωπό του: «Είπα από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ, σε αυτή την πόλη πως νιώθω όμορφα και νιώθω τη στήριξη του κόσμου. Σε μια στιγμή που δεν είναι η καλύτερη στην ομάδα είναι όμορφο να το αισθάνεσαι αυτό. Αύριο θα τα δώσουμε όλα όσοι παίξουμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό ακόμα και από την νίκη».

Ο Παναγιώτης Γλύκος από την πλευρά των παικτών σχολίασε κι αυτός τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε ο ίδιος, αλλά και οι συμπαίκτες, την αναφορά του Τούντορ σε μπαλαρίνες, εξηγώντας ότι δεν τον πείραξε, δείγμα του ότι το κλίμα παραμένει καλό και ίσως του ότι ξέρει ποιους εννοούσε ο προπονητής του και δεν ήταν προφανώς μέσα σε αυτούς…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα