Τούντορ: «Νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ!»

Στη δύναμη θεωρεί ότι θα κριθεί το παιχνίδι κόντρα στην Μπρόντμπι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ. Ο Δικέφαλος καλείται να πάρει το βράδυ της Πέμπτης (20:00 στην κατάμεστη Τούμπα) το αποτέλεσμα που θα του δώσει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση και σύμφωνα με τα λεγόμενά του, αυτό είναι μία νίκη με μηδέν παθητικό.

Ο Κροάτης τεχνικός υποστήριξε στη καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πως το ματς θα κριθεί στη δύναμη και πως οι παίκτες του πρέπει να κερδίσουν όσο το δυνατό περισσότερες κατοχές για να έχουν τον πρώτο λόγο: «Περιμένω ένα καλό παιχνίδι και θέλω να δείξουμε την πρόοδό μας. Καλό αποτέλεσμα θα είναι η νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ. Η Μπρόντμπι είναι καλή ομάδα και προετοιμάζεται σωστά. Η πρώτη σκέψη μας όμως είναι πάντα στο δικό μας παιχνίδι. Έχω 11 παίκτες που μπορεί να παίξουν και ξέρω ποιοι ακριβώς μπορούν να αγωνιστούν 90 λεπτά. Δεν θέλω όμως να μιλήσω με λεπτομέρειες. Ο Αθανασιάδης δεν μπορεί να βοηθήσει τώρα».

Για τον αντίπαλο τόνισε: «Δεν συμφωνώ ότι είναι εύκολη αντίπαλος. Πριν τους αγώνες είναι δύσκολο να κάνεις συγκρίσεις με άλλες ομάδες. Μετά θα δούμε. Έχω δει τρία παιχνίδια τους, έχουν καλούς παίκτες, είναι οργανωμένοι, παίζουν 4-3-3, όταν περνούν στην επίθεση αλλάζουν κάποια πράγματα, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι και πρέπει να δείξουμε σωστή νοοτροπία».

Για λογαριασμό των παικτών μίλησε ένας παίκτης που διατηρεί δεσμούς με τη Δανία λόγω της καταγωγής των γονιών του, ο Ρόμπι Όλσεν. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων τόνισε: «Είναι πάντα σημαντικό να είσαι δυνατός στην άμυνα, ειδικά σε τέτοια παιχνίδια που μετρούν τα εκτός έδρας γκολ. Δεν την γνωρίζω τόσο καλά την Μπρόντμπι. Δεν έχω παίξει αντίπαλος, έχω κάποιους φίλους στην Δανία που την ξέρουν, αλλά εγώ δεν την ξέρω. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα. Έχω παίξει συμπαίκτης με έναν παίκτη της Μπρόντμπι και ξέρω ότι είναι πολύ επικίνδυνοι στην επίθεση. Πρέπει να τους σταματήσουμε, για να έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες πρόκρισης. Πρέπει να πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Για να περάσουμε πρέπει να παίξουμε καλά και στα δύο παιχνίδια. Ίσως είναι καλύτερα το δεύτερο παιχνίδι να είναι στην έδρα σου αλλά δεν είναι κάτι που το σκεφτόμαστε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα