Τούντορ: «Παίζουν με τις ζωές μας!»

Κι ενώ ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, αρνήθηκε να απαντήσει για τη διαιτησία στη Συνέντευξη Τύπου κι έτσι δημιουργήθηκε ένταση με αποτέλεσμα να αποχωρήσει, ο Ιγκόρ Τούντορ μίλησε με πολύ συναίσθημα, αρκετά μετά το «τέλος» του αγώνα:

«Δεν είναι το πέναλτι ή τα σφυρίγματα του διαιτητή από το ξεκίνημα του ματς. Είναι ότι τραυματίστηκαν δεκάδες άνθρωποι επειδή ένας άνθρωπος αποφάσισε να το παίξει Θεός και να κάνει πλάκα με μας και τον κόσμο. Δεν έχουν δικαιώματα να κάνουν αυτά τα πράγματα, να παίζουν με τα συναισθήματά μας. Το ποδόσφαιρο είναι κομμάτι της ζωής μου και κομμάτι της ζωής πολλών φίλων του ΠΑΟΚ. Δεν είναι δυνατόν να μας φέρονται έτσι. Και στην Κροατία το ίδιο συμβαίνει. Εκεί υπάρχει η Δυναμό, εδώ ο Ολυμπιακός. Ο αθλητισμός έπρεπε να είναι κάτι όμορφο για τα μικρά παιδιά. Αυτό είναι κάτι βρόμικο.

Αισθάνομαι τον ΠΑΟΚ σαν το σπίτι μου. Δεν θέλω να φύγω παρά αυτά που συμβαίνουν. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω, πως ένας διαιτητής που τον ειρωνεύεται όλο το γήπεδο, βρίσκει το σθένος να μη δώσει αυτό το πέναλτι στο τέλος.

Αυτό που συμβαίνει με τον Ολυμπιακό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό με αυτό που μπορεί να πει κανείς συνέβαινε με τη Γιουβέντους που τελικά υποβιβάστηκε. Εδώ αυτά που συμβαίνουν είναι κάτι ξεχωριστό. Δεν είστε από τον πλανήτη Κρόνο. Τα βλέπετε, δεν υπάρχουν μυστικά. Αν κλείσουμε τα μικρόφωνα, όλοι θα συμφωνήσουμε γι’ αυτά που συμβαίνουν.

Με τον Σίλβα υπήρχε ένταση επειδή διαμαρτυρόταν κι αυτός στον διαιτητή. Στην αρχή δεν ήξερα αν πρέπει να γελάω ή να θυμώσω. Τελικά θύμωσα. Όλα καλά, στο τέλος τα βρήκαμε, δε μου άρεσε που του έριξαν αντικείμενο».

Για το αγωνιστικό κομμάτι, δικαιολόγησε τα αβίαστα λάθη των παικτών του επειδή είναι νεαροί και άπειροι, αλλά είπε πως μέσω των αγώνων αυτών οι παίκτες αυτοί θα μάθουν πολλά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα