Το «άδειασμα» του Κωνσταντίνου Δρούλια στον Γιάννη Αϊβάζη: «Κωλοτούμπες δεν σηκώνουμε εδώ μέσα» (βίντεο)

Η ξαφνική επιστροφή του Γιάννη Αϊβάζη στο Survival Secret μετά την οικειοθελή αποχώρησή του πριν από καιρό, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των υπόλοιπων παικτών που τόσο καιρό έχουν βιώσει σκληρές συνθήκες διαβίωσης, ενώ ο ηθοποιός επέλεξε να επιστρέψει στη ζεστασιά του σπιτιού του και να αναθεωρήσει εκ νέου τις αποφάσεις του.

Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας που έχει αποδείξει ότι ποτέ δεν μιλάει ή έρχεται σε σύγκρουση αν δεν υπάρχει λόγος, ως βέρος Κρητικός, δεν θα μπορούσε να αφήσει να περάσει έτσι απλά η επιστροφή του Γιάννη Αϊβάζη, όπου στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, ήταν καταπέλτης με επιχειρήματα κατά του ηθοποιού, κάνοντας λόγο για κωλοτούμπα με σκοπό να κερδίσει τις εντυπώσεις.

«Αν ο Γιάννης θέλει να έρθει να κερδίσει εντυπώσεις στο παιχνίδι, να του θυμίσω ότι εμείς έχουμε γένια, μαλλιά, είμαστε αδύνατοι 15 κιλά, δεν είμαστε ούτε ξυρισμένοι, ούτε χτενισμένοι, ούτε με 20 κιλά παραπάνω, ούτε πήγαμε σπίτια μας στις οικογένειές μας. Αποχώρησε οικειοθελώς επειδή δεν του άρεσε το παιχνίδι και ξαναγύρισε να μας λογοκρίνει για αυτά που είπαμε. Κωλοτούμπες δεν σηκώνονται εδώ πέρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα