Το… άλλοθι του 63χρονου για τους 1,6 τόνους χασίς

Ιδιαίτερα γνωστός στους κοσμικούς κύκλους είναι ο 63χρονος επιχειρηματίας του χώρου της εστίασης που συνελήφθη για την υπόθεση μεταφοράς 1,6 τόνων χασίς με σκάφος από τα αλβανικά παράλια στην Τουρκία.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Μία μεταφορά που δεν έγινε ποτέ χάρη στην παρέμβαση του Λιμενικού Σώματος, με τους άνδρες της Ομάδας Ειδικών Αποστολών του ΛΣ να ακινητοποιούν με πυρά το υπέρ-ταχύπλοο έξω από την Κέα.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο 63χρονος εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης τριών από τα σκάφη με τη θηριώδη ιπποδύναμη που χρησιμοποιούσε το κύκλωμα που εξαρθρώθηκε για τη μεταφορά μεγάλων φορτίων ναρκωτικών ουσιών. Όταν κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ η είδηση του εντοπισμού του σκάφους και της σύλληψης των τριών μελών του πληρώματος του (ένας Ιταλός και δύο Αλβανοί) εγκατέλειψε το διαμέρισμα του στη Γλυφάδα και βρήκε καταφύγιο σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων. Δεν άργησε, όμως, να συλληφθεί –την Κυριακή το βράδυ- από άνδρες του ΛΣ.

Ο 63χρονος, γνωστός μπον βιβέρ της Μυκόνου και του Κολωνακίου, είναι ιδιοκτήτης κοσμικού εστιατορίου στο «νησί των ανέμων», ενώ δραστηριοποιείται επιχειρηματικά –στον χώρο της εστίασης- και σε καλή συνοικία των Αθηνών. Στο αυτοκίνητό του οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού βρήκαν κούτες με έγγραφα που πρόλαβε να πάρει μαζί του, πιθανότατα για να τα εξαφανίσει.

Από την πλευρά του, πάντως, ο 63χρονος επιχειρηματίας εμφάνισε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης του υπέρ-ταχύπλοου σκάφους σε τρίτο πρόσωπο, ενώ υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τη μεταφορά των ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα