Το άλλο ριάλιτι που νίκησε και η σχέση του με τη Μαρία: Όλα όσα δεν γνωρίζαμε για τον Λάμπρο Χούτο (βίντεο)

Είναι πολλά αυτά που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό για την προσωπική ζωή του Λάμπρου Χούτου. Πολλοί ήταν αυτοί που έμαθαν ότι υπήρξε παντρεμένος με μία Ιταλίδα, με την οποία απέκτησαν έναν υπέροχο γιο, μέσα από τη συμμετοχή του στο “Survivor”.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει να κρατήσει καλά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή. Λίγοι είναι αυτοί επίσης που γνωρίζουν ότι, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του θητείας, στράφηκε στην άλλη του μεγάλη αγάπη, το kick boxing, έχοντας λάβει μέρος σε πολλούς αγώνες και με πολλές διακρίσεις. Στη ζωή του τον τελευταίο χρόνο έχει μπει και η Μαρία Δεσύλλα.

Για την όμορφη πρωταθλήτρια του Ταε κβο Ντο ο Λάμπρος Χούτος σημαίνει πολλά, αφού είναι ο μάνατζέρ της και ο άνθρωπος που νοιάζεται πραγματικά για εκείνη. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», η αθλήτρια με αναλογίες μοντέλου διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον πρώην άσσο των γηπέδων.

Αυτό όμως που επίσης δεν γνωρίζαμε για τον Λάμπρο Χούτο είναι ότι είχε λάβει μέρος σε ένα ακόμη ριάλιτι, πολεμικών τεχνών αυτήν τη φορά, το “Enfusion” στην Ταϊλάνδη, από το οποίο φύγει νικητής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα