«Το έκανε για να μην εκλεγεί ο Γραμμένος»

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας έπρεπε οπωσδήποτε να μιλήσει και να πει τη γνώμη του μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αφού όπως έχει δηλώσει και ο Κλιν Ίστγουντ, όλοι έχουμε από μία γνώμη και από κάτι άλλο που μας διαφεύγει αυτή τη στιγμή…

Βέβαια, ο πασίγνωστος Έλληνας νομικός, δεν είχε να δώσει κάποια είδηση ή να προσφέρει κάτι στο ταλαιπωρημένο άθλημα, παρά μόνο να αερολογήσει για τα όσα συμβαίνουν, δίχως φυσικά στοιχεία, αποδείξεις, ενδείξεις ή οτιδήποτε άλλο. Τι είχε, λοιπόν, να πει ο γνωστότατος δικηγόρος στο ραδιόφωνο του Metropolis; Ότι κάποιος κρύβεται πίσω από την κίνηση του Βίκτωρα Μητρόπουλου που έκανε ότι έκανε για να ανατραπεί η νίκη του Γραμμένου! Μάλιστα!

Δήλωσε, λοιπόν, ο γνωστός Αλέξης Κούγιας πως ο Β. Μητρόπουλος λειτούργησε υπέρ του σημερινού συστήματος, χαρίζοντάς του χρονικό «οξυγόνο» μήπως και κοντράρει την αντιπολίτευση μέσω μελλοντικών αλλαγών των συσχετισμών. Ο κύριος Κούγιας ξέχασε να πει πως τα τελευταία χρόνια ο ιδιοκτήτης της «Α» κατακεραυνώνει τη σημερινή διοίκηση για τις πρακτικές της.

Προφανώς, ο κύριος Κούγιας δεν είχε να παρουσιάσει κάποια στοιχεία και η αλήθεια είναι ότι επέλεξε να σχολιάσει τον Βίκτωρα Μητρόπουλο μόνο για 5-6 δευτερόλεπτα, κάτι που είναι λογικό, καθώς έχει πλήρη μεσάνυχτα γύρω από την συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Αντίθετα, ήταν πιο λαλίστατος στις υπόλοιπες ερωτήσεις που του έγιναν:

Για την καταγγελία του κυρίου Βούρβαχη:

«Ο Βούρβαχης ξέρει από χρήματα τόσα χρόνια από το 1996. Αυτή η στάνη, αυτό το γάλα βγάζει. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σαν βδέλες στο ποδόσφαιρο. Άλλοτε εμφανίζονται ως εξυγιαντές, άλλοτε ως σύστημα. Δεν σημαίνει κάτι το ότι το είπε ο Βούρβαχης. Ας το αποδείξει. Επειδή, όμως, ψηφίζουμε κι εμείς οι άλλοι, περισσεύει κάτι και για εμάς; Είναι κωμικά ποσά αυτά που αναφέρονται. Σίγουρα δίδονται λεφτά, αλλά όχι αυτά που αναφέρονται».

Για το ποδοσφαιρικό σύστημα:

«Το σύστημα στο ποδόσφαιρο υπάρχει πριν εμφανιστεί ο Μαρινάκης. Το εκάστοτε λαμπερό πρόσωπο άλλαζε. Πρώτα ήταν ο Κόκκαλης, μετά ο Πατέρας πήρε τα ηνία και συνοδεύτηκε με τίτλους και στο τέλος ο Μαρινάκης που συνοδεύτηκε επίσης με τίτλους. Κανείς από τους τρεις δεν είχε σχέση με το σύστημα. Το σύστημα αποτελείται από τύπους του παρασκηνίου που ζουν από το ποδόσφαιρο. Είναι υπάλληλοι και περιβάλλον της ΕΠΟ. Αυτοί θα έχαναν τώρα. Όποια παράταξη κι αν κέρδιζε θα ήταν τελειωμένοι. Αυτή η νέα εξέλιξη διατηρεί το σύστημα».

Για τους συσχετισμούς δυνάμεων στην ΕΠΟ μετά τα νέα δεδομένα:

«Μεγάλη χαμένη είναι η παράταξη Γραμμένου. Δεν θα δει ποτέ διοίκηση στην ΕΠΟ. Θα έρθει σε λίγες ημέρες η FIFA και θα ορίσει δική της διοίκησης. Στις εκλογές που θα γίνουν μετά, το αποτέλεσμα δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που προαλείφετο ως τώρα. Ούτως ή άλλως, θα έχουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Ποδόσφαιρο, όμως, που θα έχει ως ηγέτιδα δύναμη την αντιπολίτευση, όπως είχε διαμορφωθεί ως τώρα, δεν θα έχουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα