Το αντίο του Φουστέρ στους φίλους του

Ο Νταβίντ Φουστέρ αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του σχετικά νωρίς, σε ηλικία 35 ετών, παρά το ότι δεν είχε κάποιο βαρύ τραυματισμό να τον ταλαιπωρεί, ίσως νιώθοντας πως δεν μπορεί να αγωνιστεί πια σε υψηλό επίπεδο.

Αποφάσισε ολοκληρώνοντας την καριέρα του να γράψει μία επιστολή στους φίλους του, προφανώς και σε αυτούς που βρίσκονται στην Ελλάδα:

«Αγαπημένοι μου φίλοι, αυτή δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, αλλά νιώθω ότι είναι η σωστή στιγμή για εμένα και την οικογένειά μου ώστε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας.

Δεν θα ξεχάσει ποτέ πως ξεκίνησα να παίζω στην UD Oliva, τα καθοριστικά και ιδιαίτερα χρόνια στη Βιγιαρεάλ που μου άνοιξε το δρόμο για νέες προκλήσεις και ευκαιρίες, την εξαιρετική χρονιά στην Έλτσε, τα έξι μαγικά και αξέχαστα χρόνια στον Ολυμπιακό και φυσικά την παρουσία μου στη Χετάφε και τη μαγική στιγμή που ζήσαμε το Σάββατο με την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβισιόν, όπου αξίζει να βρίσκεται ο σύλλογος.

Θα κρατήσω σαν θησαυρό όλες τις στιγμές στην καρδιά μου. Όλες όσα ζήσαμε μαζί, με τις καλές και τις άσχημες, τους ανθρώπους που γνώρισα σε όλο αυτό το ταξίδι.

Αισθάνομαι ευγνώμων που έκανα επάγγελμα αυτό για που αγαπούσα και αυτό ήταν να παίζω ποδόσφαιρο μέχρι και σήμερα…

Δεν θα είχα φτάσει ποτέ σε αυτό το επίπεδο αν δεν είχαν πιστέψει σε εμένα συγκεκριμένοι άνθρωποι – ξέρετε εσείς ποιοι είστε – και αν δεν είχα την οικογένειά μου δίπλα μου σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι. Μου έδινε θάρρος και υποστήριξη σε όλο το δρόμο μέχρι τώρα…

Θα χρειαστώ λίγο καιρό να σκεφτώ το μέλλον μου, αλλά μέχρι τότε θέλω να ξέρετε όλοι ότι έχετε ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και πως αισθανόμουν την αγάπη σας, για την οποία θα είμαι πάντοτε ευγνώμων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα