Το απρόοπτο περιστατικό στο live των 1550 στην Πάτρα

Οι εμφανίσεις των 15 50 κάθε φορά έχουν και μια διαφορετική έκπληξη. Το συγκρότημα κάθε Σάββατο αποθεώνεται από το κοινό στον Σταυρό του Νότου, ενώ το ίδιο συμβαίνει και τις Τρίτες –πλέον- στην Πάτρα.

Οι 15 50 επέστρεψαν στην αχαϊκή πόλη και το κοινό τους επιφύλαξε θερμή υποδοχή στο BBQ. Στο πρώτο τους live, το παρόν έδωσε ένα από τα ζευγάρια που πήρανε μέρος στο video clip του νέου τραγουδιού των 15 50 «Γεννηθήκαμε να πετάξουμε μαζί» και φυσικά σηκώθηκαν και χόρεψαν ένα ρομαντικό βαλς που σε συνδυασμό με το τρυφερό τραγούδι κατάφεραν να συγκινήσουν τους παρευρισκόμενους. Μάλιστα, κατά την διάρκεια του χορού υπήρξαν και απρόοπτα..

Γεννηθήκαμε να πετάξουμε μαζί live στο BBQ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα !!! Την περασμένη βδομάδα ξεκινήσαμε και τις εμφανίσεις μας ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ στην αγαπημένη μας Πάτρα,στο Beer Bar Q Πάτρα ,εκεί λοιπόν μας τίμησαν με την παρουσία τους δύο απο τους χορευτές (Νίκος Θεοδωρόπουλος και Λένα Ζιώγα) που μας ομορφαίνουν μαζί και με τα υπόλοιπα παιδιά το νέο μας κλίπ "Γεννηθήκαμε να πετάξουμε μαζί" !!! Ευχαριστούμε πολύ την Χαρά Λαμπροπούλου για το βίντεο !!!Πάτρα έτοιμοι για αύριο ???Σταυρός του Νότου εμείς ραντεβού το Σάββατο !!

Posted by 1550 on Montag, 30. Oktober 2017

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα