Το απόλυτο… στοίχημα για τον Ολυμπιακό

Με τρένο πάνω σε ράγες… μοιάζει η φετινή πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» τρέχουν ήδη με έντεκα στα έντεκα και ενώ έχουν σχεδόν «καθαρίσει» τον τίτλο, βρήκαν το υψηλό κίνητρο για τη συνέχεια της διοργάνωσης, το οποίο δεν είναι άλλο από το απόλυτο των νικών.

Τηρουμένων των αναλογιών, ο Ολυμπιακός είναι η Μπάγερν της Ελλάδας. Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι απίστευτοι Βαυαροί του Πεπ Γκουαρδιόλα, θα αναφερόμασταν στην ομάδα – θαύμα από τον Πειραιά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το απόλυτο των νικών στο ελληνικό πρωτάθλημα, με απολογισμό γκολ 31-5, ενώ έχουν ένα ματς λιγότερο, αυτό που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω επεισοδίων στη Λεωφόρο, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Έχουν περάσει από Λιβαδειά, Ξάνθη, Τούμπα, Περιστέρι, Βέροια, ενώ στην έδρα τους «καθαρίζουν» όλους τους αντιπάλους σαν… φυστίκια, πετυχαίνοντας πολλά γκολ και προσφέροντας θέαμα στους οπαδούς τους.

Η ομάδα του Πειραιά έχει πάρει ήδη κεφάλι δέκα βαθμών από τη δεύτερη ΑΕΚ, ενώ έχει και ένα ματς λιγότερο. Επί της ουσίας, η υπόθεση τίτλος έχει κριθεί και αυτό που απομένει πλέον, είναι να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα πετύχει το απόλυτο νικών μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά, αλλά η φετινή ομάδα του Μάρκο Σίλβα παρουσιάζει χαρακτηριστική σταθερότητα και ωριμότητα, καθώς δείχνει να διαχειρίζεται στο ακέραιο την κατάσταση και να μην παρουσιάζει αυξομοιώσεις στην απόδοσή της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα