Το απόλυτο vip party on-wheels στη Γλυφάδα (εικόνες)

Η “Indian Motorcycle” έστησε το πιο δυνατό motorcycle party για να γιορτάσει τα 3 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα αλλά και για να υποδεχτεί το ολοκαίνουριο κατάστημά της στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 90!  Τα εγκαίνια είχαν χαρακτήρα rock!

Σε έναν εντυπωσιακό χώρο με αμερικάνικη αισθητική, ο κύριος Σάμι Φάις και ο κύριος Σπύρος Ριζόπουλος υποδέχθηκαν αγαπημένους φίλους από τον δημοσιογραφικό, τον επιχειρηματικό και τον καλλιτεχνικό χώρο, σε ένα event που κράτησε έως και τις πρώτες πρωινές ώρες. Το αποτέλεσμα ήταν εκρηκτικό, σε μία βραδιά που τα είχε όλα! Μουσική, πολύ κέφι, λαμπερές παρουσίες, φαγητό, ποτό και φυσικά τις εντυπωσιακές vintage, cruiser και touring μοτοσυκλέτες πάνω στις οποίες οι καλεσμένοι μπόρεσαν να φωτογραφηθούν.

Το νέο κατάστημα αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις των cult μηχανών “Indian”, όπου μπορεί κανείς να βρει, εκτός από τις χαρακτηριστικές μοτοσυκλέτες, μία μεγάλη σειρά από αξεσουάρ και είδη ένδυσης για εξειδικευμένο εξοπλισμό μοτοσυκλέτας όπως και ρούχα για πιο casual εμφανίσεις. Το πρωτότυπο party ολοκληρώθηκε με μεγάλη  επιτυχία και όλοι διασκέδασαν  με τον τρόπο που μόνο οι ινδιάνοι ξέρουν! Η “Indian Motorcycle”, αποτελεί την παλαιότερη Αμερικάνικη μάρκα μοτοσυκλετών, η οποία έπαιξε βασικό ρόλο στη διαμόρφωση της μοτοσυκλετικής cult φιλοσοφίας και κουλτούρας. Σας περιμένει στο νέο της κατάστημα στη Γλυφάδα για να σας ξεναγήσει στον εντυπωσιακό της κόσμο!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα