Το Βέλγιο διέλυσε 3-0 την Ιρλανδία

Καταπληκτική εμφάνιση από τη γεμάτη ταλέντο Εθνική ομάδα του Βελγίου, καθώς υπέταξε 3-0 την άμοιρη Ιρλανδία και έφτασε έτσι τους τρεις βαθμούς στο πέμπτο όμιλο (πίσω από την Ιταλία που έχει έξι και μπροστά από Σουηδία και Ιρλανδία που έχουν από έναν).

Ο Λουκάκου και ο Βίτσελ εκτελούσαν, με τους Αζάρ και Ντε Μπρόιν να δημιουργούν κι έτσι το Βέλγιο επιβλήθηκε εύκολα, κόντρα σε μία παντελώς αδύναμη ομάδα.

Ο Λουκάκου σκόραρε στο 48′ και στο 70′ με παρόμοια καλοζυγισμένα πλασέ, ενώ ο Βίτσελ στο 61′ είχε κάνει το 2-0 με κεφαλιά. Το Βέλγιο γίνεται μετά την Ισπανία η δεύτερη ομάδα που βάζει τρία γκολ στο τουρνουά, αλλά δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την πρόκριση, καθώς με ήττα από τη Σουηδία μένει τρίτη με τρεις βαθμούς και όλα θα εξαρτηθούν από τους βαθμούς των άλλων τρίτων στους υπόλοιπους ομίλους.

ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Άλντερβαϊρελντ, Βερμάελεν, Βερτόνχεν, Βίτσελ, Ντε Μπρόινε, Λουκάκου (82′ Μπεντέκε), Αζάρ, Καράσκο (63′ Μέρτενς), Μενιέ, Ντεμπελέ (57′ Ναϊγκολάν).

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Ράντολφ, Κόουλμαν, Κλαρκ, Ο’ Σέι, Γουίλαν, ΜακΚάρθι (62′ ΜακΛιν), Λονγκ (78′ Κιν), Χέντρικ, Μπρέιντι, Γουόρντ, Χούλαχαν (71′ ΜακΓκίντι) .

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα