Το βίντεο-διασυρμού ηθοποιού: «Τύφλα» και γυμνή σε στριπτιτζάδικο

Πρόκειται για ένα βίντεο που μέσα σε λίγες ώρες που κυκλοφόρησε έγινε viral στο διαδίκτυο, απαθανατίζοντας την ηθοποιό σε μια κατάσταση που δεν την κολάκευε καθόλου.

Μέσα από το ρεπορτάζ του Radaronline οι θαυμαστές και μη της Τζένιφερ Λόρενς έμειναν με το στόμα ανοικτό, βλέποντας τη σε τόσο κακό χάλι. Δείχνοντας να έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και μη μπορώντας να σταθεί στα πόδια της, ανέβηκε στην πίστα στριπτιτζάδικου όπου χόρευε ξέφρενα με έναν άντρα. Η ηθοποιός με κίνδυνο να σωριαστεί κάτω λόγω του ότι ήταν «τύφλα» δεν δίστασε να βγάλει μέχρι και τα ρούχα της. Με το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και να σχολιάζεται άσχημα από πολλούς, η Τζένιφερ Λόρενς δεν δίστασε να τοποθετεί μέσω της σελίδας της στο Facebook!

«Σε κανέναν δεν αρέσει να του θυμίζουν σε όλο το ίντερνετ ότι προσπάθησε να χορέψει σε έναν στύλο για στρίπερς. Ήταν τα γενέθλια μιας από τις καλύτερές μου φίλες και άφησα για λίγο τον φύλακα της παράνοιάς μου ώστε να διασκεδάσω. Δεν θα απολογηθώ, πέρασα υπέροχα εκείνο το βράδυ. ΥΓ. Αυτό δεν είναι σουτιέν, είναι ένα τοπ του Alexander Wang και δεν θα πω ψέματα, πιστεύω ότι ο χορός μου ήταν αρκετά καλός. Ακόμα και χωρίς εσωτερική δύναμη», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά για το ξέφρενο γλέντι στη Βιέννη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα