Το βίντεο της οργής: Τα καυτά φιλιά στο στόμα της Ντέμι Μουρ με ανήλικο αγόρι

Μεγάλη οργή έχει ξεσπάσει μετά και τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο, που παρουσιάζει την Ντέμι Μουρ να φιλιέται επανειλημμένα στο στόμα με ένα 15χρονο αγόρι.

Το βίντεο, που έχει τραβηχτεί πριν πάρα πολλά χρόνια όταν η ηθοποιός ήταν μόλις 19 ετών, αλλά με το μπαράζ σκανδάλων σεξουαλικής παρενόχλησης που «σαρώνει» το Χόλιγουντ ήρθε ξανά στην επιφάνεια, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Το στιγμιότυπο φέρεται να είναι τραβηγμένο το 1982 με αφορμή τα γενέθλια του Φίλιπ Τανζίνι, συμπρωταγωνιστή της τότε στην τηλεοπτική σειρά «General Hospital». Στο βίντεο η 49χρονη σήμερα ηθοποιός παραδέχεται μπροστά την κάμερα την μεγάλη αγάπη της για τον νεαρό ηθοποιό, τον οποίο φαίνεται να φιλά στο στόμα τουλάχιστον τρεις φορές. «Αγαπώ τον Philip και είναι ο μοναδικός που αγαπώ… τον αγαπώ βαθιά, είναι ένας από τους αγαπημένους μου ανθρώπους… Είναι αλήθεια καταπληκτικός και τον αγαπώ πραγματικά». Σε άλλο σημείο, προφανώς αστειευόμενη, λέει πως σκοπεύει να τον παντρευτεί κιόλας, παρόλο που τότε ήταν ήδη παντρεμένη με τον πρώτο της σύζυγο, Φρέντι Μουρ, ενώ η ίδια ήταν 17 ετών.

Φυσικά και το βίντεο αυτό προκάλεσε αρνητικά σχόλια και δημοσιεύματα για την ηθοποιό αφού πολλοί καταδικάζουν ως απαράδεκτη την κίνησή της αυτή.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα