«Το γέλιο είναι το μυστικό για όλα»

Η 37χρονη Λατίνα star, Shakira σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τεύχος Απριλίου, του περιοδικού «Women’s Health» αποκάλυψε πώς διατηρεί το πάθος στη σχέση της με τον Pique «ζωντανό».

«Για να είναι παθιασμένες οι σχέσεις, πρέπει να υπάρχουν πολύ γέλιο και πολλές αστείες στιγμές ανάμεσα στο ζευγάρι. Πρέπει να περνάτε καλά και να σπάτε πλάκα μαζί. Αυτό είναι το ουσιώδες. Και η έλξη όμως είναι εξίσου σημαντική. Πρέπει να είναι συμβατός ο ένας με τον άλλον. Πρέπει και οι δυο να το θέλουν πολύ, να επιθυμούν πραγματικά να επιβιώσει η σχέση και να τα καταφέρετε μαζί» είπε χαρακτηριστικά η Shakira.
Μάλιστα, δηλώνει ευτυχισμένη με τον 27χρονο Ισπανό ποδοσφαιριστή, με τον οποίο είναι μαζί τρία χρόνια και κάτι, ενώ τον Ιανουάριο έφεραν στον κόσμο και το πρώτο τους παιδί. «Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη στη σχέση μου, με το πρόσωπο που είμαι. Δείχνει να θέλει τα ίδια πράγματα που θέλω κι εγώ, και αυτό είναι πολύ σημαντικό» τόνισε.

Όσο για το πώς περνάνε τα βράδια τους ; Όπως λέει η Shakira, δεν είναι fan ούτε των νυχτερινών ραντεβού σε χλιδάτα μέρη, ούτε και των αγκαλιασμάτων στον καναπέ: «Τελευταία, παρακολουθούμε πολύ το Suits. Ο Pique έχει εμμονή με τον Harvey Specter. Έχει επηρεαστεί και αγοράζει κοστούμια!».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως της αρέσει πολύ να βλέπει στην τηλεόραση αστείες σειρές ώστε να διασκεδάζει και να γελά, προκειμένου να χαλαρώνει από το άγχος της δουλειάς της. Χρειάζομαι 22 λεπτά γέλιου, και μετά νιώθω καλά».

Όσο για το αν θεωρεί sexy τον εαυτό της; «Γελάω όταν με αποκαλούν sexy, γιατί δεν νιώθω καθόλου έτσι. Αν είσαι καλά και ευτυχισμένη, το εκπέμπεις και αυτό είναι sexy. Θεωρώ πως δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy από ένα χαμόγελο. Ένα αληθινό χαμόγελο. Να είσαι αυθόρμητη και ο εαυτός σου. Αυτό είναι sexy».

Όσο για το πώς διατηρεί το κορμί της; «Προσπαθώ να τρέφομαι υγιεινά και να γυμνάζομαι. Βαριέμαι πολύ το γυμναστήριο, γι’ αυτό επιλέγω να κάνω διάφορα sports τα οποία συνδυάζουν την άσκηση με τη χαρά. Κάνω roller skating, παίζω μπάσκετ, τέννις και κολυμπώ».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα