Το γκολ της χρονιάς ο Νταβίντ Φουστέρ!

Όταν ήρθε ο Νταβίντ Φουστέρ στον Ολυμπιακό, ο κόσμος του Ολυμπιακού αντέδρασε αρνητικά. Ήταν ένας σχετικά άγνωστος παίκτης, αναπληρωματικός στη Βιγιαρεάλ, ο οποίος δεν συνοδευόταν από λάμψη άλλων σπουδαίων παικτών, οι οποίοι είχαν αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Τα σχόλια ήταν πολλά και οι επικριτές του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος επέμεινε και πέτυχε τη μεταγραφή του Ισπανού, ήταν πολλοί και με έντονες τοποθετήσεις. Από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις του, ο Νταβίντ Φουστέρ φρόντισε να κλείσει στόματα και να εκθέσει όλους όσους έσπευσαν να τον κρίνουν, πριν καν πατήσει το χορτάρι στο Καραϊσκάκη.

Αρκετά χρόνια μετά, αυτός ο ίδιος κόσμος που επέκρινε και κατέκρινε, αποθεώνει τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, αναγνωρίζει τη λάμψη του και με όλο τον αυθορμητισμό που πηγάζει από την αγνή και ανιδιοτελή ενασχόληση του οπαδού, τον αναδεικνύει στην κορυφή! Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ψήφισαν ως καλύτερο γκολ της ομάδας τους για το 2014, την ισοφάριση του Νταβίντ Φουστέρ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Σε ποσοστό 66%, ο Ισπανός προτιμήθηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των «ερυθρόλευκων» και πρόσθεσε μία ακόμη προσωπική τιμητική διάκριση στο ενεργητικό του. Ο ίδιος δήλωσε ικανοποιημένος και ανταπέδωσε την αγάπη που του δείχνουν οι οπαδοί:

«Όποτε κάποιος σκοράρει γκολ πάντα είναι πολύ όμορφο. Ειδικά όταν είναι ένα γκολ τόσο όμορφο, όσο ήταν αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ, γιατί για μένα ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή, το πως ο κόσμος αντέδρασε και πως το χάρηκε εκείνο το γκολ. Ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Όταν βάζεις ένα τέτοιο γκολ, νιώθεις μεγάλη πώρωση γιατί εκείνη την στιγμή χάναμε και αυτό ήταν το γκολ της ισοφάρισης και θέλαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Όπως ξέρετε όλοι δεν τα καταφέραμε. Τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως θέλαμε. Υπάρχει, όμως, πάντα η ανάμνηση αυτού του ωραίου γκολ.

Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους που ψήφισαν το γκολ μου. Για μένα είναι πολύ σημαντικό. Όπως βλέπετε βρίσκομαι σε κατάσταση θεραπείας. Σε λίγο καιρό θα ξαναβρεθώ με τους συμπαίκτες μου, για να μπορέσω να σας προσφέρω κι άλλα γκολ. Κι αν είναι τόσο όμορφα όσο αυτό, ακόμα καλύτερα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα