Το γύρισε η Λάρισα, 2-1 τη Βέροια

Την πρώτη της νίκη μετά τις 29 Οκτώβρη και το 2-0 επί του Πανιωνίου πανηγύρισε η Λάρισα την Τετάρτη (4/1), επικρατώντας με ανατροπή 2-1 της Βέροιας.

Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες η «βασίλισσα του βορρά» προηγήθηκε με γκολ του Κάλβο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι «βυσσινί» ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν στην ανατροπή.

Ο νεοαποκτηθείς Ισπανός Πάμπλο Γκαγιέγο ισοφάρισε σε 1-1 στο 54’ στο ντεμπούτο του με την ΑΕΛ, ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε με εύστοχο πέναλτι στο 81’ ο Θωμάς Ναζλίδης, «καρφώνοντας» την πρώην ομάδα του!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λάρισα έπαιζε από το 59’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βραζιλιάνου Ντοντό με δεύτερη κίτρινη.

ΛΑΡΙΣΑ (Σ. Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Μονιάκης, Φάρκας, Ναζλίδης (88’ Θικότ), Ρεντζάς, Αντόνι, Μασαλέσα, Ικάουνιεκς (46’ Κουτσιανικούλης), Ντέλετιτς, Γκόλιας (46’ Γκαγιέγο), Ντοντό.

ΒΕΡΟΙΑ (Θ. Γράφας): Καντιμίρης, Μπαλάφας, Καλί, Μαλόν (79’ Μίλιεβιτς), Ασίγκμπα, Τόνι Κάλβο, Σαρπόνγκ (63’ Βασιλαντωνόπουλος), Χαροντάκης, Άρτσε, Λινάρδος, Καπετάνος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα