«Το δικό σας γέλιο, η δική μας ντροπή»

Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την βαριά ήττα από την Ατλέτικο, με κάποιους από τους φίλους της ομάδας να… στέλνουν μήνυμα.

Ήταν ταπεινωτική η τεσσάρα στο ντέρμπι του «Βιθέντε Καλδερόν», ήρθε και το πάρτι γενεθλίων του Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις λίγες ώρες μετά και «φούντωσε» την αντίδραση των οπαδών της ομάδας. Κάποιοι από αυτούς, λοιπόν, βρέθηκαν νωρίτερα σήμερα έξω από το προπονητικό κέντρο της «βασίλισσας» κρατώντας πανό με συγκεκριμένους αποδέκτες.

«Το δικό σας γέλιο, η δική μας ντροπή» έγραφε χαρακτηριστικά απευθυνόμενο, προφανώς, στον Πορτογάλο σούπερ σταρ, αλλά και στους συμπαίκτες του που βρέθηκαν στη γιορτή το βράδυ του Σαββάτου και διασκέδασαν με την ψυχή τους, ενώ νωρίτερα είχαν  φύγει ταπεινωμένοι από την έδρα της Ατλέτικο.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Κάρλο Αντσελότι αναμένεται να συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές του για τα αίτια της ήττας, ενώ δεν αποκλείεται παρών να είναι και ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, για να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο πάρτι του Ρονάλντο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα