Το Εκουαδόρ «κέρδισε» τη μάχη για τον Νομπόα!

Κερδισμένη στη μάχη της… διεκδίκησης του Κριστιάν Νομπόα βγήκε η Ομοσπονδία του Εκουαδόρ, καθώς ο διεθνής παίκτης είναι υποχρεωμένος να ενσωματωθεί στις 29 Μαΐου στην αποστολή της ομάδας του, για το Copa America, χάνοντας τα τρία από τα έξι παιχνίδια του ΠΑΟΚ στα play off.

Η «Άποψη» είχε αναδείξει αρκετές μέρες νωρίτερα το θέμα, προκαλώντας αντιδράσεις εντός και εκτός του «Δικέφαλου του Βορρά». Ευθύς εξ αρχής η Ομοσπονδία του Εκουαδόρ είχε ζητήσει να εφαρμοστούν οι κανονισμοί που διέπουν τη FIFA και τις εθνικές ομάδες, υποστηρίζοντας πως ο Νομπόα είναι υποχρεωμένος να ενσωματωθεί στην αποστολή το αργότερο μέχρι τις 29 Μαΐου.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να πετύχει μία ολιγοήμερη παράταση, προκειμένου ο Νομπόα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα κρίσιμα παιχνίδια των play off. Ωστόσο, δεν κατάφερε να βρει μία φόρμουλα συνεργασίας με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας στο Εκουαδόρ, γεγονός που αποτυπώνεται σε μεγάλη μερίδα των τοπικών ΜΜΕ.

Ο Κριστιάν Νομπόα είναι υποχρεωμένος να δώσει το «παρών» στην προπόνηση της 29ης Μαΐου και να αγωνιστεί στα φιλικά παιχνίδια της ομάδας του στις αρχές Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα