Το εξώδικο της Τατιάνας και η δημόσια συγγνώμη

 

Είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια κινείται νομικά κατά του Τύπου. Όλα αυτά τα χρόνια έχει διαβάσει ουκ ολίγα αναληθή δημοσιεύματα με παρατραβηγμένους τίτλους, για την ίδια, τον σύζυγός της Νίκο Ευαγγελάτο, και τον γάμο τους.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα όμως την εξόργισε, γιατί δεν επιτρέπει σε κανέναν όλα αυτά τα χρόνια να «αγγίζει» τα παιδιά της. Μη σηκώνοντας μύγα στο σπαθί της, διαβάζοντας το δραματικό τίτλο του εξωφύλλου του περιοδικού «ΧΑΙ» ότι η ανήλικη κόρη της Λυδία, πάσχει από νευρική ανορεξία, επικοινώνησε με τον δικηγόρο της. Λίγες μέρες μετά στα γραφεία του περιοδικού έφτασε η εξώδικη διαμαρτυρία της οικογένειας Στεφανίδου-Ευαγγελάτου, απαιτώντας άμεση ανάκληση του δημοσιεύματος, διάψευση και δημόσια αποκατάσταση της αλήθειας.

Έτσι το περιοδικό «ΧΑΙ» που κυκλοφόρησε σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου, απαντώντας για το εξώφυλλο της 1Ης Μαρτίου με τον τίτλο «Η Λυδία παλεύει με την ανορεξία», ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Τατιάνα Στεφανίδου.

Όπως διευκρινίζουν,  οι συντάκτες του άρθρου δεν είχαν σκοπό να προσβάλλουν την προσωπικότητα της κόρης της Στεφανίδου αλλά και το απόρρητο της ιδιωτικής ζωής της, τονίζοντας ότι δεν υπήρχε ούτε δόλος ούτε πρόθεση να προκληθεί συναισθηματική φόρτιση και ιδιαίτερη ψυχική αναστάτωση στη Λυδία και στους γονείς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της Τατιάνας Στεφανίδου, η απάντηση αυτή δεν ήταν αρκετή και όπως την άκουσε να εξομολογείται με νέο δικαστικό έγγραφο θα απαιτήσει να μην ασχοληθούν ποτέ ξανά με την ίδια και την οικογένειά της.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα