Το Καμερούν στη δίνη του «εμφυλίου»!

Ενός κακού, μύρια έπονται… Η Ομοσπονδία του Καμερούν θεώρησε ύποπτη την αγωνιστική συμπεριφορά εφτά διεθνών ποδοσφαιριστών τους και ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έστησαν αγώνες στο Μουντιάλ της Βραζιλίας!

Η αρνητική εμφάνιση στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ο πρόωρος αποκλεισμός της Εθνικής Καμερούν, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και βγήκαν από μέσα όλες οι έριδες και τα προβλήματα που ήταν συσσωρευμένα εδώ και αρκετό καιρό. Η είδηση είναι ότι η Ομοσπονδία του Καμερούν κατηγορεί εφτά διεθνείς παίκτες της, ότι έστησαν τα παιχνίδια της ομάδας στο Μουντιάλ, αφήνοντας να εννοηθεί, ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν επιτεύχθηκε ο στόχος της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Σύμφωνα με αναφορές από την αφρικανική χώρα, η έρευνα θα εστιάσει κυρίως στον αγώνα με την Κροατία, στον οποίο το Καμερούν γνώρισε τη συντριβή με σκορ 4-0! Η Ομοσπονδία του Καμερούν θεωρεία αδιανόητο το γεγονός ότι η ομάδα δεν πέτυχε ούτε νίκη στο τουρνουά. Στον αγώνα με την Κροατία αποβλήθηκε ο Άλεξ Σονγκ, ενώ γενικά η απόδοση της ομάδας, σύμφωνα πάντα με τους Καμερουνέζους παράγοντες, ήταν «ύποπτη».

Το Καμερούν ενημέρωσε και τη FIFA για τη διενέργεια της έρευνας και δεσμεύτηκε να κοινοποιήσει το αποτέλεσμα από όσα διαπιστωθούν. Υπενθυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια της διαμονής της ομάδας στη Βραζιλία, δημιουργήθηκε μέγα θέμα με το πριμ πρόκρισης στην τελική φάση, το οποίο οι παίκτες δεν είχαν εισπράξει, με αποτέλεσμα να εκδιωχθούν οι Σάλεϊ Μουντάρι και Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, στους οποίους επιβλήθηκε διά βίου αποκλεισμός από την Εθνική ομάδα! Αυτό και μόνο φανερώνει το χάσμα μεταξύ των παικτών και της Ομοσπονδίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα