Το «καυτό» θηλυκό που «γυμνάζει» τον Κασιδιάρη

Με μία μελαχρινή, όμορφη και καλογυμνασμένη γυναίκα κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό ο Ηλίας Κασιδιάρης, και πολλοί από όσους τους έχουν δει μαζί, πιστεύουν και διαδίδουν ότι η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από φιλική.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής που έχει αδυναμία στο ωραίο φύλο, μετά και κάποιες επώνυμες σχέσεις του που είδαν τα φώτα της δημοσιότητας, έχει καταφέρει τα τελευταία δύο χρόνια να διαφυλάξει καλά την προσωπική του ζωή. Σύμφωνα με τις φήμες, όμως, που ακούγονται από στόμα σε στόμα στα πολιτικά και αθλητικά πηγαδάκια, η γυναίκα με την οποία κάνει στενή παρέα εδώ και αρκετούς μήνες, δεν είναι άλλη από την Νίκη Καργιατζή, που εργάζεται ως personal trainer, ενώ είναι και πρωταθλήτρια Ελλάδος σωματικής διάπλασης, έχοντας πολλά βραβεία στο ενεργητικό της.

Όπως διαδίδουν αυτοί που ισχυρίζονται πως γνωρίζουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση τους, το γεγονός ότι η εκρηκτική μυώδης αθλήτρια έκανε πρόσφατα το ίδιο τατουάζ στο χέρι με αυτό που έχει ο πολιτικός, «φουντώνει» τα σενάρια ότι υπάρχει μεγάλος έρωτας μεταξύ τους.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα