Το κοινωνικό πρόσωπο του Ολυμπιακού

 

Το «παρών» σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας έδωσε την Πέμπτη ο Ολυμπιακός, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να προσφέρει τη βοήθειά της στη διανομή συσσιτίων στο Πνευματικό Κέντρο της περιοχής όπου βρέθηκαν πολλές οικογένειες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο νεαρός επιθετικός των Πειραιωτών, Θανάσης Ανδρούτσος, τον οποίο συνόδευε ο Υπεύθυνος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δομένικος Μασούλας.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός είχε παρουσία και σε άλλα σημεία του Πειραιά. Συγκεκριμένα ο Τσόρι Ντομίνγκες μαζί με τον Πρόεδρο της Δ’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, Αναστάσιο Πούλο, βρέθηκαν επισκέφθηκαν δύο Ιδρύματα του Πειραιά, την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων «Ο Καλός Ποιμήν» και το Πειραϊκό Εκπαιδευτικό Κέντρο Ατόμων με Αναπηρία (ΠΕΚ/ΑΜΕΑ) και προσέφεραν ρούχα και παιχνίδια στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Ο Αργεντινός δήλωσε χαρακτηριστικά για τη δράση αυτή: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και τη σύζυγό μου, να βοηθάμε όσο μπορούμε τους συνανθρώπους μας και κυρίως τα παιδιά, τη γιορτινή περίοδο. Θέλουμε να βλέπουμε τα παιδιά ευτυχισμένα. Αυτή ήταν μια στιγμή ευτυχίας και χαράς για τα παιδιά. Ήθελα με τις επισκέψεις και την παρουσία μου, να δώσω λίγη χαρά στα παιδιά. Είναι μια γιορτή, που είναι πολύ σημαντική για όλους. Ήθελα να δω πως ζουν, πως περνάνε τη μέρα τους, πως είναι η καθημερινότητά τους. Είναι ευχαρίστησή μου να δω αυτά τα παιδιά χαρούμενα. Καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά. Χρόνια πολλά σε όλους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα