Το λαμπερό πάρτι γενεθλίων στη Θεσσαλονίκη που τίμησαν οι επώνυμοι (εικόνες)

 

Με κεντρικό moto το “Markiz γιορτάζει… μεγαλώνει… δυναμώνει” το αγαπημένο club της συμπρωτεύουσας γιόρτασε τα έκτα γενέθλιά του, σε μια βραδιά που ήταν όλοι εκεί. Μ’έναν άκρως ανανεωμένο και μοναδικό χώρο όπου επιμελήθηκε ο interior designer Νίκος Αγγελίδης, το Markiz θα μονοπωλήσει γι’ άλλη μια χρονιά τις νύχτες της αγαπημένης μας πόλης.

Το Markiz συνεχίζει για έκτη χρονιά να αποκαλείται το club φαινόμενο, όχι μόνο της Θεσσαλονίκης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, αφού καταφέρνει να είναι στην κορυφή της προτίμησης του κόσμου και να ξεχωρίζει με μοναδικά live concepts. Παραμένει ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα , σε ένα μέρος που η ενέργεια του χώρου, του κόσμου και του ίδιου του προσωπικού δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε άλλο μέρος διασκέδασης.

Στο Markiz που ήταν ασφυκτικά γεμάτο από πολύ νωρίς, όλοι οι καλεσμένοι απόλαυσαν τη μοναδική βότκα Smirnoff, ενώ οι επιχειρηματίες Γιάννης Μυγδαλάς, Μάρκελλος Μουρατίδης και Γιώργος Καραϊσάρογλου, υποδέχτηκαν προσωπικότητες από το δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλονίκης, αλλά και πολλούς φίλους που ταξίδεψαν από την Αθήνα, ειδικά γι’ αυτή τη βραδιά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα