«Το λιγότερο 4 πόντους…»

Μόνο με 4 βαθμούς στα δύο συνεχόμενα ματς με αντίπαλο τη Σταντάρ στο Γιουρόπα Λιγκ θα έχει ελπίδες πρόκρισης ο Παναθηναϊκός, εκτίμησε την Τετάρτη (19/10) ο Αντρέα Στραματσόνι στην καθιερωμένη συνέντευξη των προπονητών.

«Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε αύριο. Πιστεύω ότι με μίνιμουμ τέσσερις βαθμούς στα δύο ματς με τη Σταντάρ θα έχουμε πιθανότητες να διεκδικήσουμε την πρόκριση μέχρι το τέλος του ομίλου. Τη νίκη θέλει φυσικά και η Σταντάρ και περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι.

Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και συνήθως αγωνίζεται με δύο στράικερ και δύο επιθετικούς εξτρέμ. Μπορεί σε κάποιες στιγμές να ψάχνει την ισορροπία του, αλλά γενικά μου αρέσει ο τρόπος που προσεγγίζει τα ματς, όπως και αρκετοί παίκτες του όπως ο Μπλεφοντίλ, που τον γνωρίζω από την Ιταλία, ο Ντοσεβί και άλλοι.

Εμείς έχουμε το δικό μας στιλ παιχνιδιού και μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά στα ματς με τον Αγιαξ και τη Θέλτα κάναμε μηδέν πόντους. Πιστεύω ότι έφτασε η ώρα να κερδίσουμε και εμείς βαθμούς» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιταλός τεχνικός, δείχνοντας πεπεισμένος πως οι ποδοσφαιριστές θα βγάλουν αντίδραση μετά την ήττα – σοκ από την Ξάνθη: «Την Κυριακή χάσαμε μία καλή ευκαιρία να παραμείνουμε πρώτοι στην κορυφή, είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει αντίδραση και περιμένω μία καλή εμφάνιση από την ομάδα. Το ματς με την Ξάνθη έχει περάσει, η χρονιά είναι μεγάλη, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας μόνο το ματς το αυριανό. Και ξέρω επίσης ότι δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στους προηγούμενους αγώνες μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα