Το μέντιουμ των επωνύμων που συνελήφθη για απάτες (εικόνες)

Τον ύπνο τους έχουν χάσει εδώ και λίγες ώρες οι επώνυμοι φίλοι και πελάτες του μέντιουμ που συνελήφθη από την Αστυνομία με βαριές κατηγορίες ότι είναι αρχηγός σπείρας που εξαπατούσε τα θύματά του , ξαφρίζοντάς τους χιλιάδες ευρώ.

Στην ατζέντα της 44χρονης γυναίκας, φιγουράρουν πάρα πολλά λαμπερά και ισχυρά ονόματα, από τον χώρο του θεάτρου, του πενταγράμμου και των επιχειρήσεων. Ηθοποιοί, μοντέλα, επιχειρηματίες, παρουσιάστριες, έσπευδαν στο υπερπολυτελές «μαντείο» της στην καρδιά της Αθήνας, για να βρούνε λύσεις στα συναισθηματικά και επαγγελματικά τους προβλήματα, με τη βοήθεια των μυστικών της από την Πόλη.

Χαρτομαντεία, κρυσταλομαντεία,φλυτζάνι, ήταν κάποια από τα ατού της, που οι επώνυμοι πελάτες της και μη τα πλήρωναν «χρυσά», πιστεύοντας ότι θα τους σώσει από τα προβλήματά της. Η επιχείρηση της μεταφέρθηκε μέχρι και τη Μύκονο όπου γινόταν «σφαγή» για να κλείσει κάποιος ραντεβού.

Στα εγκαίνια του μαγαζιού της μάλιστα  είχαν δώσει το παρών τους πολλοί επώνυμοι, ανάμεσά τους η Βάνα Μπάρμπα και η Εύη Αδάμ και άλλοι.

αδαμμμμμ

κκκκκκκκ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα