Το μήνυμα του Τέρη Χρυσού στον φημολογούμενο γιο του Μητσοτάκη: «Ας πούμε την αλήθεια» (βίντεο)

Η φήμη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γιος του Τέρη Χρυσού, καρπός του κρυφού έρωτά του με τη Ντόρα Μπακογιάννη, πλανιέται εδώ και πολλά χρόνια στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια και στα ΜΜΕ, χωρίς όμως ποτέ να έχουνε δοθεί επίσημες απαντήσεις.

Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Κώστα Μιναρετζή, απάντησε για πρώτη φορά για όλες αυτές τις φήμες, προσκαλώντας και δημοσίως τον Κυριάκο, να κάνουν μία κοινή συνέντευξη για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια.

«Όσο σιωπά εκείνος, τόσο δίνει τροφή για σχόλια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τέρης Χρυσός, που απόσπασμα της συνέντευξής του προβλήθηκε στο «ΦΜ live».

«Είχα ισχυρούς δεσμούς με την οικογένεια Μητσοτάκη. Ερχόταν ο Μητσοτάκης στο μαγαζί που δούλευα και η Ντόρα και τη μητέρα γνώρισα, την κυρία Μαρίκα με τα ωραία ντολμαδάκια της. Όχι ρε παιδάκι μου, όχι. Θα έπρεπε ο ίδιος ο Κυριάκος να με καλέσει μια μέρα να δώσουμε μια κοινή συνέντευξη και να πούμε αυτά που πρέπει να πούμε στον κόσμο. Όσο σιωπά εκείνος, τόσο δίνει τροφή για σχόλια», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα