Το μεγάλο «ξεκαθάρισμα» του καλοκαιριού!

Την εντολή για την αξιολόγηση των πάντων στο ρόστερ της ομάδας έχει δώσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, με στόχο να παραμείνουν μόνο όσοι μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της διοίκησης.

Η… μπάλα αναμένεται να παρασύρει μεγάλα ονόματα και κυρίως τους Έλληνες παίκτες, οι οποίοι είτε έχουν επιλέξει το δρόμο της… επανάστασης μέσα στα αποδυτήρια, είτε δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις με τους οπαδούς, η γνώμη των οποίων διαδραματίζει κεντρικό ρόλο.

Στη λίστα που έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία 24ωρα με τους υπό… αποχώρηση παιίκτες, περιλαμβάνονται τα ονόματα των Τζαβέλλα, Κατσικά, Σπρυόπουλου, Μαδούρο και Σαλπιγγίδη! Η περίπτωση του τελευταίου είναι αρκετά πολύπλοκη. Ο διεθνής επιθετικός είναι από τους παλιότερους παίκτες στην ομάδα, είναι δηλωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ, ωστόσο οι οργανωμένοι – κυρίως – οπαδοί του «Δικέφαλου του Βορρά» δεν θέλουν ούτε το… όνομά του να ακούνε!

Το γεγονός αυτό επηρεάζει το κλίμα στην ομάδα και τον ίδιο, κάτι που έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στις τάξεις της διοίκησης και προσωπικά στον Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η περίπτωσή του θα αντιμετωπιστεί ξεχωριστά. Δεν αποκλείεται να κληθεί για συζητήσεις από τη διοίκηση, ώστε να καταλήξουν σε μία κοινά αποδεκτή λύση. Μία πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι, είναι να του προταθεί η παραχώρησή του σε ομάδα του εξωτερικού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα