Το «μηχανάκι» ντύνεται στα κιτρινόμαυρα

Η προσάρτηση του Αντρέ Σιμόες στην οικογένεια της ΑΕΚ επιτεύχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όταν ο Πορτογάλος προσγειώθηκε στα ελληνικά εδάφη.

Η υποδοχή δεν ήταν εντυπωσιακή, αλλά ζεστή όσο χρειαζόταν για να καταλάβει ο Σιμόες ότι ξεκινά συνεργασία σε ένα σύλλογο που έχει μόνο υψηλές βλέψεις και για να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι της Ένωσης έναν επαγγελματία διαβασμένο, έτοιμο να πει τρία λόγια στα ελληνικά και να προσφωνήσει «ΑΕΚΑΡΑ» και σίγουρα διψασμένο για ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη ομάδα της καριέρας του.

Το «ανασταλτικό» κέντρο της ΑΕΚ είναι πλέον υπερ-γεμάτο, με Σιμόες, Γιόχανσον, Κορδέρο, Αραβίδη και αν κλείσει και ο Μούλντερ ή οποιοσδήποτε άλλος τερματοφύλακας, θα μένουν ακόμη επτά ουσιαστικές κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν.

Το ρόστερ του Δέλλα ίσως απαιτηθεί να περιλαμβάνει 30 ή 31 παίκτες τη νέα χρονιά, σε αντίθεση με τους 28 φετινούς, για να χωρέσουν όλα τα νέα πρόσωπα και για να υπάρχουν εναλλακτικές σε περιπτώσεις τραυματισμών. Όπως και να έχει, αυτή τη στιγμή παραμένοντες στην ΑΕΚ (εκτός απροόπτου) είναι οι: Ανέστης, Βούρας, Γκάλο, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Πεταυράκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Κορδέρο, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Μάνταλος, Αραβίδης και μάχονται για μία ακόμη ευκαιρία οι Μπρέσεβιτς (μάλλον θα την πάρει), Σαρρής και Ντούνης.

Οι μεταγραφές που πρέπει να γίνουν αφορούν: τερματοφύλακα, αριστερό μπακ, δεξί μπακ, κεντρικός οπισθοφύλακας, αριστερό εξτρέμ, δεκάρι, δεξί εξτρέμ, δύο επιθετικοί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα