«Το μυαλό μας στη Σταντάρ, κι ας ακολουθεί το ματς της χρονιάς»

 

 

Ποιον μπορεί να πείσει ο Αντρέα Στραματσιόνι ότι το μυαλό του βρίσκεται στο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 3/11 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και όχι σε αυτό το για πρωτάθλημα που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Δυστυχώς για τον Ιταλό προπονητή, οι ελπίδες ευρωπαϊκής πρόκρισης είναι ελάχιστες, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι κρισιμότατο, την Πέμπτη θα του λείπει η μισή ομάδα, ενώ και ο ίδιος είναι τιμωρημένος και από την ώρα που θα φτάσει στη Λεωφόρο θα απομονωθεί σε ένα μπουθ του γηπέδου δίχως δυνατότητα επικοινωνίας με τους παίκτες και τους βοηθούς του.

Όπως και να έχει, χρονικά προηγείται η αναμέτρηση με τη Σταντάρ και στη Συνέντευξη Τύπου τόνισε:

«Έχω δώδεκα παίκτες για αύριο. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να σκέφτεσαι το επόμενο παιχνίδι αλλά αυτό που έχεις τώρα. Είμαι σίγουρος πως το μυαλό των παικτών μου είναι στην Σταντάρ. Όλοι θέλουν να νικήσουμε μπροστά στον κόσμο μας. Αξίζουμε μια νίκη σε αυτό τον όμιλο. Σίγουρα το ματς με τον Ολυμπιακό είναι το ματς της χρονιάς. Το μυαλό μας είναι στην Σταντάρ. Με εξαίρεση τους πορτιέρο και τους νεαρούς, έχω δώδεκα παίκτες διαθέσιμους».

Για το ότι δεν θα είναι στον πάγκο λόγω τιμωρίας δήλωσε: «Είναι η πρώτη φορά που είμαι εκτός λόγω τιμωρίας. Αποβλήθηκα στο τούνελ, χωρίς να είμαι εκεί. Ήταν μια παρεξήγηση Λυπάμαι για αυτό. Δεν είναι το στυλ μου. Ξέρω που είναι τα όρια της διαμαρτυρίας. Συγγνώμη για αυτό που έγινε. Πιστεύω στους παίκτες μου και έχω εμπιστοσύνη στο επιτελείο μου. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα κάνει καλή εμφάνιση»

Για το αν οι νέοι παίκτες είναι έτοιμοι για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι ξεκαθάρισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι νέοι παίκτες μπορούν να βρίσκονται μεταξύ μας. Ξέρω πως οι πιο έμπειροι παίκτες μπορούν να μεγαλώσουν και τους υπόλοιπους. Προέρχομαι από τις ακαδημίες αφού έτσι ξεκίνησα την καριέρα μου στην Ίντερ και στη Ρόμα. Δεν είναι εύκολο να ανταποκριθούν στην πίεση ενός τόσο μεγάλου κλαμπ, όμως αυτό είναι το πρώτο βήμα. Το γκρουπ των νέων μας παικτών έχει την κατάλληλη νοοτροπία και είμαι χαρούμενος για τον Μίγγο. Είμαι σίγουρος ότι κάθε νέος παίκτης που θα αγωνιστεί θα κάνει το καλύτερο. Και αν κάτι δεν γίνει τόσο καλά, εσείς οι δημοσιογράφοι πρώτα από όλους θα χρειαστεί να δείξετε κατανόηση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα