Το μυστικό ενός καλού γάμου από τον Τζορτζ Κλούνεϊ

ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ

Διανύουν ήδη τον δεύτερο χρόνο του γάμου τους και σε πείσμα όσων επιμένουν κατά καιρούς ότι χωρίζουν, περνάνε υπέροχα μαζί. Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν έχουν έναν κανόνα που δεν τον παραβαίνουν ποτέ, όσες υποχρεώσεις κι αν έχουν.

“Δεν μένουμε ποτέ χωριστά για πάνω από μία εβδομάδα. Επίσης παραμένουμε σε επαφή μέσω των σόσιαλ μίντια και προσπαθούμε να είμαστε κοντά σε όσο διαφορετικά μέρη του κόσμου κι αν βρισκόμαστε”, σχολίασε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στο βρετανικό “Hello” για να συμπληρώσει:

“Έχουμε ένα σπίτι στο Λονδίνο, όπου είναι εύκολο για εμάς να περάσουμε αρκετό από το χρόνο μας μαζί. Μπορώ κι εγώ να δουλεύω σε διάφορα νέα κινηματογραφικά πρότζεκτ, γράφοντας ή διαβάζοντας σενάρια. Επίσης μπορούμε να πάμε στη Λίμνη Κόμο ή να βρεθούμε στο Λος Άντζελες, όταν έχω κάποιες συναντήσεις για τη δουλειά μου ή για να συναντήσω κάποιους φίλους μου. Χρειάζεται αρκετή οργάνωση, αλλά λειτουργεί με εμάς. Άλλωστε είναι υπέροχη όταν περπατάει στο κόκκινο χαλί!”.

Όσον αφορά το μυστικό ενός πετυχημένου γάμου, ο Τζορτζ Κλούνεϊ ξεκαθαρίζει: “Αυτό που πραγματικά μας φέρνει πολύ κοντά σαν ζευγάρι είναι το γεγονός ότι είμαστε καλοί φίλοι και διασκεδάζουμε ο ένας με την παρέα του άλλου. Πιστεύω ότι η αίσθηση του χιούμορ που έχει η Αμάλ είναι το νούμερο ένα στην σχέση μας. Είναι ένα από τα πιο αστεία άτομα που μπορείς ποτέ να συναντήσεις, οπότε είμαι πολύ τυχερός”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα