Το νέο ξέσπασμα του Χανταμπάκη για τον ρόλο του κακού που του έφτιαξαν (βίντεο)

Για το κακό του πρόσωπο που βγήκε προς τα έξω, απάντησε για πρώτη φορά δημόσια ο Στέλιος Χανταμπάκης. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα όπου ήρθε αντιμέτωπος με τις αντιδράσεις του κόσμου εναντίον του αλλά και το κακό προφίλ που βγήκε για εκείνον προς τα έξω, λόγω του μοντάζ που έγινε από την παραγωγή του Survivor, ξεσπάθωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

 «Αυτό που είδατε ήταν ένα σίριαλ, όπου είχα τον κακό ρόλο! Στο παιχνίδι έμεινα κάτι λιγότερο από δυόμιση μήνες, δεν είδατε ποτέ τίποτα άλλο από μένα και την Ειρήνη, πέραν του σκηνικού με το μαγιό. Δεν επέβαλα ποτέ σε κανένα πώς να παίξει, εγώ προσπάθησα να είμαι ειλικρινής, δεν είχα τακτική, δεν έδειξα διπλωματία, έπαιξα και έχασα. Σίγουρα υπάρχουν πολλές στιγμές ποπ δεν έχετε δει, αλλά δεν προστάτεψα τον εαυτό μου, όπως θα έπρεπε. 

Η πρώτη κουβέντα που είπα στην Ειρήνη ήταν ότι σου έκανα αυτό που έκανα και στον Σπαλιάρα, θα ζητήσω συγγνώμη από τον αδελφό και την οικογένειά σου στην πρώτη συνέντευξη που θα δώσω!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα