«Το να “κόβεται” μια εκπομπή ύστερα από 4 μέρες είναι για ρεκόρ Γκίνες»

Τη σημερινή κατάσταση στην ελληνική τηλεόραση σχολιάζει ο αγαπημένος παρουσιαστής, Χρήστος Φερεντίνος, σε πρόσφατη συνέντευξή του, με αφορμή και το κόψιμο της τηλεοπτικής εκπομπής της Άννας Δρούζας, στο ΣΚΑΪ

«Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά το να κόβεται μια εκπομπή ύστερα από τέσσερις μέρες είναι για ρεκόρ Γκίνες! Επειδή, όμως, κάτι πρέπει να μαθαίνουμε από αυτά που ζούμε τελευταία, έχω μάθει να προσαρμόζομαι, να είμαι ψύχραιμος και να μην πετάω στα σύννεφα. Πέφτεις, σηκώνεσαι, προσαρμόζεσαι κι εναλλάσσεσαι. Είναι έτσι η εποχή μας που δεν σε παίρνει να είσαι ξεροκέφαλος και κολλημένος», τονίζει χαρακτηριστικά, ο Χρήστος Φερεντίνος, στο περιοδικό «7 μέρες ΤV».

«Μπαίνω με πολύ ενθουσιασμό σ’ αυτή την ιστορία κι από εκεί και πέρα είναι πολλοί οι παράγοντες που συγκλίνουν στην επιτυχία. Η ωραία ματιά στα πράγματα περνάει στο κοινό κι αυτό το τηλεπαιχνίδι είναι κάτι που μπορεί να δει όλη η οικογένεια, περνώντας ωραία και ποιοτικά την ώρα της. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα το αποδείξουμε», καταλήγει ο αγαπημένος τηλεπαρουσιαστής για το νέο του εγχείρημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα