Το ντεμπούτο του στην υποκριτική κάνει ο εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Το ντεμπούτο του στην υποκριτική έκανε ο τρίτος γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέας, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει έναν μικρό ρόλο στη θρυλική σαπουνόπερα «Τόλμη και γοητεία».

Την είδηση έσπευσαν να ανακοινώσουν οι υπερήφανοι γονείς του, ανεβάζοντας στα social media τη φωτογραφία του 17χρονου γιου τους αγκαλιά με τις συμπρωταγωνίστριές του, Ρίνα Σόφερ και Ασλεϊ Μπρούερ.

Ο εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου υποδύεται έναν μαθητευόμενο ονόματι Σάιμον, ο οποίος προσποιείται ότι κάνει πρόταση γάμου στην Αϊβι, ρόλος που ανήκει στην Μπρούερ, με μονόπετρο που έχει σχεδιάσει η Κουίν, την οποία υποδύεται η Σόφερ. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο ρόλος του Αχιλλέα θα είναι μόνιμος στη σειρά, η οποία θεωρείται από τις μακροβιότερες της αμερικανικής τηλεόρασης, καθώς προβάλλεται από το 1987.

Η συμμετοχή του Αχιλλέα στην «Τόλμη και γοητεία» μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού στην ίδια σειρά κρατά μεγάλο ρόλο και η θεία του, Θεοδώρα. Η μικρότερη κόρη του Κωνσταντίνου και της Αννας – Μαρίας ασχολείται με την υποκριτική από το 2010, οπότε και μετακόμισε στο Λος Αντζελες για να κάνει καριέρα στον χώρο. Έκανε κι εκείνη το τηλεοπτικό ντεμπούτο της στη σειρά τον Δεκέμβριο του 2011, με τον ρόλο της γραμματέως Άλισον Μοντγκόμερι, και συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Η 34χρονη Θεοδώρα είχε δηλώσει μάλιστα παλαιότερα ότι δεν θα έλεγε όχι στο γυμνό, αν το απαιτούσε ο ρόλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα