Το ξέσπασμα της Καραγιάννη για τον ντόρο με την Κορινθίου: «Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο»

Σάλος και έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η στιλιστική εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου στην παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες» που ενσαρκώνει τον ρόλο της Μάρθας Καραγιάννη στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία. Πολλοί ήταν αυτοί που κατηγόρησαν τη νεαρή ηθοποιό για ασέβεια στο πρόσωπο της μεγάλης κυρίας του κινηματογράφου, αφού το κουστούμι της ήταν γυμνό και άκρως προκλητικό.

Η απάντηση που περιμέναμε δια στόματος της ίδιας της Μάρθας Καραγιάννη ήρθε, και πραγματικά αποστόμωσε όλους όσους έκριναν άσχημα τη Μαρία Κορινθίου.

« ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ – Δυο μέρες τώρα ακούω κριτική για την ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ δεν άκουσα όμως να ασχολείστε με το ταλέντο της, η την ομορφιά της, ασχολείστε συνεχώς με το κουστούμι αν έμοιαζε με το δικό μου ή όχι και γιατί να μοιάζει με το δικό μου και μην κάνετε τους σοκαρισμένους που φάνηκε λίγο το στήθος, έχουμε δει στο θέατρο ολόγυμνους, αυτό δεν σας σόκαρε??? Η υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της ,,,και για να τελειώνουμε, στηρίζω και πιστεύω απόλυτα την Μαρία, είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα, μια καρακουκλάρα και χαίρομαι πολύ που η επιλογή του Βάλαρη ήταν η Μαρία ……. [[[[ ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ» έγραψε στo προφίλ της στο Facebook η Μάρθα Καραγιάννη.

Επιπλέον η Μαρία Κορινθίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε την εν λόγω ανάρτηση και ευχαρίστησε την ηθοποιό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα