Το πάθημα δεν έγινε μάθημα: Κινείται για Λεντέσμα ο Παναθηναϊκός

Το πάθημα δεν έγινε… μάθημα στον Παναθηναϊκό, η διοίκηση του οποίου φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του 33χρονου Κριστιάν Λεντέσμα, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Μίκαελ Εσιέν.

Ο Γκανέζος ήρθε πέρυσι το καλοκαίρι με πολλές δάφνες, αλλά η προσφορά του ήταν μηδαμινή. Ο Λεντέσμα είναι ελεύθερος, διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, είναι ένας ποδοσφαιριστής εγνωσμένης αξίας, αλλά βρίσκεται στη δύση της καριέρας του, η οποία έχει πάρει την… κατιούσα τα τελευταία χρόνια.

Ο 33χρονος διεθνής Αργεντινός αμυντικός μέσος είχε προταθεί και πέρσι το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, αλλά η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει. Ο άλλοτε χαφ της Λάτσιο έχει επανέλθει στην επικαιρότητα, με την περίπτωσή του να είναι προσιτή καθώς το κασέ του έχει πέσει αισθητά μετά τις τελευταίες χρονιές στις οποίες δεν έκανε πολλές συμμετοχές.

Το αν ο Παναθηναϊκός κινηθεί για τον Λεντέσμα, θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Το δεδομένο είναι πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορη μια ομάδα. Άλλωστε μιλάμε για παίκτη με περισσότερες από 350 παρουσίες στη Serie A, τεράστια καριέρα  τη Λάτσιο, άσχετα αν πέρσι δεν έπαιξε αρκετά στη Σάντος όπου είχε μόνο 6 συμμετοχές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα