Το… παγώνι κάνουν οι Άραβες για τη δεύτερη δόση της μεταγραφής του Μπεργκ

Εξαφανισμένοι παραμένουν οι παράγοντες οι Αλ Αΐν παρά τις συνεχείς προσπάθειες των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού να επικοινωνήσουν μαζί τους για να διευθετηθεί το θέμα που έχει προκύψει με τη δεύτερη δόση της μεταγραφής του Μπεργκ.

Τα διοικητικά στελέχη του «τριφυλλιού» έχουν χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους (e-mail, φαξ, τηλέφωνο), αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει ανταπόκριση.

Είναι σαφές ότι οι Άραβες δεν επείγονται να πληρώσουν και θα καταβάλλουν τα χρήματα όταν το θυμηθούν, ωστόσο, οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό δεν έχουν την ίδια πολυτέλεια, αφού ποντάρουν στις 750.000 ευρώ για να καλύψουν τις υποχρεώσεις προς τους ποδοσφαιριστές.

Το άσχημο είναι πως άμεσο μέτρο πίεσης που θα στριμώξει την Αλ Αΐν δεν υπάρχει. Η προσφυγή στη FIFA είναι μία χρονοβόρα διαδικασία που θα αργήσει να εκδικαστεί, ενώ το ταξίδι ενός ανθρώπου του Παναθηναϊκού στο Άμπου Ντάμπι θα έχει αμφίβολα αποτελέσματα. Διότι δεν θα έχει κλειστεί ραντεβού εκ των προτέρων και σίγουρα ο απεσταλμένος δεν θα αποσπάσει κάτι περισσότερο από υποσχέσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα