Το παζάρι των προέδρων

Από ένα κομμάτι του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ διεκδικούν αρκετοί υποψήφιοι αρχηγοί χωρίς όμως η λίστα αυτή ακόμα να έχει κλείσει. Σε αναμονή βρίσκονται εκτός του Ανδρέα Λοβέρδου, ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Μάλιστα η περίπτωση των δύο τελευταίων είναι στο περίπου συγκοινωνούντα δοχεία καθώς η υποψηφιότητα του ενός θα αναιρέσει την υποψηφιότητα του άλλου.
Πληροφορίες θέλουν τον Κ. Σκανδαλίδη να πιέζει τον γραμματέα του κόμματος να θέσει υποψηφιότητα παρέχοντας του την στηριξή του. Σε αντίθετη περίπτωση έχει υπονοήσει πως θα είναι ο ίδιος διεκδικητής της προεδρίας.
Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα υποστηρίζουν πως σε περίπτωση που ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ επιλέξει να είναι υποψήφιος, είναι και το μεγάλο φαβορί λόγω κυρίως της διεισδυτικότητας που έχει στη νεολαία και με δεδομένο ότι οι νέοι θέλουν σαρωτικές αλλαγές στο κόμμα.
Οι κακοπροαίρετοι πάντως θεωρούν απίθανη μια τέτοια υποψηφιότητα σχολιάζοντας καυστικά πως ο Ν. Ανδρουλάκης θα προτιμήσει την ασφάλεια που του παρέχει η θέση του ευρωβουλευτή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα