Το παιδί-θαύμα ξαναφεύγει…

 

Πριν από ένα χρόνο η διοίκηση του Παναθηναϊκού επέλεξε να ποντάρει εκ νέου στο Σωτήρη Νίνη, εκείνον που πριν από εννέα χρόνια, στα 16 του, θεωρούταν παιδί-θαύμα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Νίνης, είτε λόγω κακής διαχείρισης και αποτυχημένων επιλογών, είτε λόγω σοβαρών τραυματισμών, δεν κατάφερε να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και μετά την ενηλικίωση, ωστόσο εδώ και κάποιους μήνες δείχνει ελαφρώς αναγεννημένος και σίγουρα ποδοσφαιριστής που στην Ελλάδα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Άλλωστε, είναι ακόμη μόλις 25 χρονών.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι, όμως, δεν δείχνει να συμμερίζεται την άποψή αυτή. Μετά τη μελέτη του ρόστερ (η οποία προφανώς συνεχίζεται) και την πρόσφατη απόκτηση του Μπουμάλ, έκανε την εισήγησή του προς τη διοίκηση, δηλώνοντας πως δεν υπολογίζει τον Σωτήρη Νίνη. Τι κάνει τώρα η ΠΑΕ; Ακολουθεί τις εντολές του νεοφερμένου προπονητή, τις αγνοεί, ή βρίσκει μία ενδιάμεση λύση (δανεισμός μέχρι νεοτέρας);

Για την ώρα υπάρχει μία «παγωμάρα», διότι οι υπεύθυνοι δεν ξέρουν πώς να φερθούν. Να αλλάξει γνώμη ο Στραματσιόνι δύσκολα. Να τον πείσει ο Νίνης τις επόμενες εβδομάδες μέσω της παρουσίας του στο γήπεδο, επίσης δύσκολο. Για να δούμε που θα καταλήξει αυτή η ιστορία!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα