Το παλάτι αξίας 850.000 ευρώ που δεν πρόλαβε να χαρεί ο Παντελίδης (εικόνες)

Πολλά και διάφορα ακούστηκαν για αυτή την αγορά του τραγουδιστή, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι η κυριότητα της μεζονέτας άνηκε στον επιχειρηματία-μέντορά του, Κώστα Μπερτάκη. Το περιοδικό «Full Life» έφερε στα φώτα της δημοσιότητας τα συμβόλαια του νέου σπιτιού που αποτέλεσε το μεγάλο όνειρο του Παντελή Παντελίδη που κατάφερε να κάνει πραγματικότητα αλλά όχι και να το χαρεί όμως. Λίγες μέρες πριν «φύγει» από τη ζωή είχε υπογράψει τα τελικά συμβόλαια, θέτοντας ως πληρεξούσια τη δικηγόρο Καλυψώ Κοντογιάννη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τα 844.410,60 ευρώ, ο Παντελής Παντελίδης είχε πληρώσει τις 494.410,59 ευρώ και είχε συμφωνήσει να καταβληθεί το υπόλοιπο ποσό σε δύο δόσεις. Η μία δόση, ύψους 200.000 ευρώ είχε δρομολογηθεί για τις 30 Ιουνίου 2016, και η δεύτερη ύψους 150.000 ευρώ για τις 30 Δεκεμβρίου 2016.

Η αγορά του Παντελή Παντελίδη από την δικηγόρο, αφορούσε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Πανόραμα Βούλας, που είναι χτισμένο σε οικόπεδο 373 τ.μ. και αποτελείται από:

α) Μία ανεξάρτητη κατοικία (κατοικία Α) στο ισόγειο 112,18 τ.μ., που περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο καθιστικό – σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο και W.C. και ασανσέρ.

β) Μία μεζονέτα που αποτελείται από τον πρώτο όροφο, πατάρι, δώμα και σοφίτα. Ο πρώτος όροφος, ο οποίος είναι 108,64 τ.μ. αποτελείται από δύο καθιστικά, κουζίνα, μπάνιο και ασανσέρ. Το πατάρι, 68,56 τ.μ., περιλαμβάνει 1 υπνοδωμάτιο, μπάνιο, βεστιάριο και δύο κενούς χώρους, το δώμα είναι 28 τ.μ. και η σοφίτα 28,25 τ.μ. όπου υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Η μεζονέτα αυτή είναι συνολικά 234,56 τ.μ.

Στο συγκρότημα ακόμα, υπάρχει και ένα μικρό διαμέρισμα ανεξάρτητο, στον πρώτο όροφο, 20,20 τ.μ. Επίσης, το συγκρότημα διαθέτει τρεις υπόγειες θέσεις πάρκινγκ και στο πίσω μέρος του οικοπέδου, στο ύψος του πρώτου ορόφου, έχει κατασκευαστεί μία πισίνα 23 τ.μ.

εεεεεεεεεε

ααααααααααααα

ηηηηηηηηηη

υυυρ

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα