Το «παλεύει» η ΑΕΚ για Μούλντερ!

Το παλεύει με όλες τις δυνάμεις της η ΑΕΚ για την περίπτωση του Έρβιν Μούλντερ, αν και η μάχη με τις ζάμπλουτες αγγλικές ομάδες είναι εκ των προτέρων άνιση.

Ο μάνατζερ του Ολλανδού τερματοφύλακα επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ένωσης και τις επαφές που έχει ξεκινήσει με τον τεχνικό διευθυντή του «Δικέφαλου», Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, αλλά άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του πελάτη του, λέγοντας πως είναι πιθανόν ακόμη και να παραμείνει στη Φέγενορντ.

Ωστόσο, το μεγάλο «αγκάθι» είναι το ενδιαφέρον των αγγλικών ομάδων, οι οποίες είναι εκτός ανταγωνισμού σε οικονομικό επίπεδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουίς Λάρος σε ολλανδική ιστοσελίδα:

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται. Ξέρω καλά τον τεχνικό της διευθυντή και μιλάμε και για άλλους παίκτες που εκπροσωπώ, όπως και για τον Μούλντερ. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον του. Υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, από ομάδες της Premier League, αλλά ίσως μείνει και στη Φέγενορντ.

Δεν πρόκειται να πω ονόματα και δεν υπάρχει προθεσμία για να καθοριστεί το μέλλον του. Οι ομάδες μόλις τώρα έχουν αρχίσει να ασχολούνται με την επόμενη σεζόν. Θα δούμε πώς θα τελειώσει. Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά από εκεί μέχρι την επίσημη πρόταση υπάρχει διαφορά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα