Το παρασκήνιο ενός νέου χωρισμού: Τίτλοι τέλους για την τραγουδίστρια και τον επιχειρηματία

Δεν είναι η πρώτη φορά που «σύννεφα» μαζεύονται πάνω από τη σχέση τους. Όντας ζευγάρι περισσότερο από μία πενταετία, κατά καιρούς έχουν περάσει σοβαρά προβλήματα, που τους έχουν οδηγήσει μέχρι και στον χωρισμό.

Πάντα όμως η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης έβρισκαν τον τρόπο να τα ξεπερνάνε. Την περίοδο που η τραγουδίστρια πήρε την απόφαση να πάει στο Survivor, η σχέση της με τον επιχειρηματία περνούσε μία ακόμη σοβαρή κρίση.

Η συμμετοχή της όμως στο ριάλιτι επιβίωσης και η απόσταση που είχαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, λειτούργησαν ως απομηχανής θεός στον έρωτά τους. Μετά και την τότε επανασύνδεσή τους, όλα έδειχνα να βαίνουν ομαλά στην καθημερινότητά τους. Τον τελευταίο καιρό όμως, και όπως διαδίδουν οι δικοί τους άνθρωποι, αντιμετωπίζουν εκ νέου μία μεγάλη κρίση. Αν και δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για οριστικό χωρισμό, το ότι κυκλοφορούν τα βράδια με ξεχωριστές παρέες και όχι μαζί όπως συνήθιζαν, έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά σε αυτούς που τους βλέπουν χώρια. Κατά τα λεγόμενα αυτών που δείχνουν να γνωρίζουν την κατάσταση εκ των έσω, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα