Το παρασκήνιο μίας συμφιλίωσης που δεν περίμενε κανείς

Αγάπησαν και αγαπήθηκαν στο έπακρον από τον ίδιο άντρα. Είχαν να μιλήσουν περισσότερο από 16 χρόνια, αφού ο έρωτάς τους για τον Στέλιο Καζαντζίδη, είχε γίνει η αφορμή του τότε καβγά τους. Μετά από τόσα χρόνια όμως, η Βάσω Καζαντζίδη και η Καίτη Γκρέυ συμφιλιώθηκαν, κάτι που δεν περίμενε κανείς.

Το «τείχος» που είχε υψωθεί μεταξύ τους,  έπεσε σε πρόσφατη εκδήλωση που έγινε στη μνήμη του τραγουδιστή στο Παλλάς. Η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Λιάνη για τον αείμνηστο Στέλιο Καζαντζίδη,  όχι μόνο τις έφερε κοντά ως προσκεκλημένες, αλλά τους έδωσε την ευκαιρία να μιλήσουν κιόλας και να φτιάξουν τη σχέση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», τον ρόλο του «διαμεσολαβητή» είχε ο ηθοποιός, στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός στην εκπομπή «Ζωντανή γραμμή με τους Έλληνες του κόσμου» στην ΕΡΤ, Γιάννης Τζουανόπουλος, ο οποίος είναι κοινός τους φίλος.

«Μετά το τέλος της εκδήλωσης κι ενώ είχαν κλείσει τα φώτα και είχαν απομακρυνθεί οι κάμερες και οι φωτογράφοι, ο Τζουανόπουλος, που βρισκόταν με την Καίτη Γκρέυ, είδε σε απόσταση αναπνοής τη Βάσω Καζαντζίδη να συζητάει με μια παρέα. Αμέσως τη φώναξε να έρθει κοντά τους, λέγοντάς της “Βάσω μου, έλα εδώ. Είναι ευκαιρία να ξαναμιλήσετε εσείς οι δύο που αγαπήσατε τον ίδιο άντρα”» αποκαλύπτει στην Εspresso άνθρωπος που ήταν παρών, και συνεχίζει περιγράφοντας πώς έγινε η… συμφιλίωση:

«Πράγματι, η τελευταία σύζυγος του Στέλιου Καζαντζίδη πήγε προς το μέρος τους και χαιρέτησε την Καίτη Γκρέυ. Η τραγουδίστρια έσπευσε να της εξηγήσει πως δεν έχει κάτι μαζί της και να μην πιστεύει τους καλοθελητές.

Μάλιστα, της τόνισε πως δεν έχει κάτι με τη Μαρινέλλα, που στην αγκαλιά της βρέθηκε ο Καζαντζίδης ύστερα από τον δικό τους φλογερό δεσμό που τελείωσε άδοξα, πόσο μάλλον με εκείνη που δεν εμπλέκεται σε τίποτα μαζί της. Τελικά η παρεξήγηση λύθηκε και οι δύο γυναίκες έδωσαν ραντεβού στο Θέατρον, όπου θα ανέβει η παράσταση για τη ζωή του Καζαντζίδη, για να την παρακολουθήσουν μαζί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα