Το παρασκήνιο της μεταγραφής Χολέμπας στη Ρόμα

Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Χοσέ Χολέμπας στη Ρόμα αποκάλυψε γνωστός Ιταλός μάνατζερ, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Tele Radio Stereo».

Ο Φάμπιο Παρίσι, περί ου ο λόγος, δήλωσε πως μόλις έγινε η προσφορά στον διεθνή Έλληνα μπακ, την αποδέχθηκε αμέσως. Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος ατζέντης:
«Ο Σαμπατίνι τις τελευταίες ημέρες με πήρε τηλέφωνο για να με ρωτήσει για παίκτη στο αριστερό άκρο της άμυνας με την δυνατότητα όμως να καλύπτει όλη την πλευρά. Του ανέφερα τον Χολέμπας. Όταν έγινε προσφορά στον Χοσέ για την Ρόμα την έκανε αποδεκτή χωρίς δεύτερη σκέψη. Έτσι έκλεισε στον σύλλογο.

Ο Χοσέ είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης. Αγωνίστηκε στο Champions League με τον Ολυμπιακό. Ήταν μία λύση των τελευταίων ημερών χωρίς να έχει την ευκαιρία να ξέρει τον προπονητή ή να έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα. Ο Γκαρσία έχει την εμπειρία να χειρίζεται παίκτες που έρχονται από τέτοια κατάσταση όπως ο Χολέμπας. Μετά από έναν επαρκή αριθμό προπονήσεων βάζει αυτούς τους παίκτες στο πνεύμα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα