«Το ΠΑ.ΣΟ.Κ  πρέπει να λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή»

«Η χώρα οδηγείται σε πρόωρες εθνικές εκλογές την 25η Ιανουαρίου 2015. Η έκβαση αυτής της αναμέτρησης θα έχει σημασία ιστορική. Το αμέσως προηγούμενο διάστημα επιχειρήσαμε, όχι φυσικά να την αποφύγουμε, αλλά να τη δώσουμε σε καταλληλότερο πολιτικό χρόνο. Σε χρόνο προσφορότερο για τον τόπο, ώστε να έχει ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας και η ελληνική κυβέρνηση να έχει επιτύχει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης κοντά στο 3%, σύμφωνα με την ΕΚΤ.

Δεν εισακουστήκαμε και τώρα, μέσα σε συνθήκες πόλωσης, οικονομικής αβεβαιότητας και διεθνούς ρευστότητας, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Πρώτα απ’ όλα να διασφαλίσουμε πως η 5ετής κοπιαστική προσπάθεια και οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν θα πάνε χαμένες. Πειραματισμοί «μαθητευόμενων μάγων» και πισωγυρίσματα θα είναι δυστυχήματα με απρόβλεπτες συνέπειες. Οφείλουμε, ακόμη, να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι συνθήκες διεξαγωγής των εκλογών να ταιριάζουν σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή δημοκρατία και όχι σε μια χώρα που θα σπαράσσεται από συνθήκες διχασμού.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχίζει να αποτελεί τον εγγυητή για μια ασφαλή πορεία προς την οριστική έξοδο από την κρίση. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ πρέπει να λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης μετά τις εκλογές. Από τις τάξεις της Δημοκρατικής Παράταξης, δώσαμε και δίνουμε όλες τις μάχες. Για την Ενότητα και την Ανασυγκρότησή της αγωνιζόμαστε. Για ένα ΠΑ.ΣΟ.ΚΔύναμη Ευθύνης, Δύναμη Αλλαγής, Δύναμη Εκσυγχρονισμού.Αυτό θα πράξουμε και σήμερα.

Πιστός στη διαδρομή και τις αρχές μου, θα δώσω και αυτή τη μάχη στην πρώτη γραμμή, από την Περιφέρεια οι πολίτες της οποίας με ανέδειξαν και με τίμησαν με την πρώτη θέση και στους οποίους καθημερινά λογοδοτώ, τη ΄Β Εκλογική Περιφέρεια της Αθήνας. Υπηρέτησα τη χώρα και τον πολιτικό μας χώρο από τις πιο δύσκολες θέσεις στα υπουργεία Εργασίας, Υγείας και Παιδείας. Δεν είπα όχι σε καμία δύσκολη αποστολή που μου ανέθεσαν, αψηφώντας το πολιτικό και προσωπικό κόστος.

Στις Ευρωεκλογές του περασμένου Μαΐου,  άξια στελέχη της Κίνησης μας, έδωσαν τη μάχη από το ψηφοδέλτιο της «Ελιάς» και γύρισαν όλη τη χώρα, δίνοντας βάθος και ορμή στο εγχείρημα. Στην τωρινή προσπάθεια, το ΠΑ.ΣΟ.Κπρέπει να παραμείνει ρυθμιστής και εγγυητής της ομαλότητας της πορείας εξόδου από την κρίση, ως Τρίτη Δύναμη. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτιά του ΠΑ.ΣΟ.Κ σε όλη τη χώρα, μπορούν άμεσα να δηλώσουν την επιθυμία τους ή και να προτείνουν άξιους ανθρώπους της περιοχής τους, στα τηλέφωνα και την ηλεκτρονική διεύθυνση που ακολουθεί.

Η μάχη ξεκίνησε.

Στο προσκλητήριο της ευθύνης είμαστε και πάλι παρόντες, με σχέδιο, πίστη κι αισιοδοξία θα τα καταφέρουμε.

Ανδρέας Λοβέρδος»

* Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι υποψήφιος στην Β΄ Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα