«Το πιστέψαμε και το κάναμε»!

Θέμα πίστης ήταν σύμφωνα με τον Γιώργο Γιακουμάκη η επική ανατροπή της ΑΕΚ στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης που χάρισε τη νίκη στην Ένωση με το γκολ που σημείωσε στις… βαθιές καθυστερήσεις υποστήριξε πως το ματς του πρώτου γύρου, στο οποίο η ΑΕΚ έκανε ξανά το… ταξίδι από την κόλαση στον παράδεισο, αποτέλεσε οδηγό για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, ενώ δήλωσε συγκλονισμένος από την υποδοχή που του ετοίμασαν οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» στο ξενοδοχείο.

«Η ομάδα πίστευε εξ αρχής ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό μέσα στο γήπεδο του και φυσικά να ανατρέψουμε την κατάσταση που διαμορφώθηκε. Έγινε για άλλη μια φορά απέναντι στον ίδιο αντίπαλο και πήραμε μια ιστορική νίκη» ανέφερε αρχικά ο νεαρός φορ μιλώντας στην ιστοσελίδα Aek365 και πρόσθεσε: «Δεν ήξερα που θα είναι το πρώτο μου γκολ αλλά πάντα ήλπιζα να σκοράρω σε ένα ντέρμπι και να πετύχω ένα γκολ που θα είναι καθοριστικό. Ευτυχώς αυτό έγινε, συνδυάστηκε με μια πολύ μεγάλη νίκη και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό.

Πρώτη φορά βιώνω αυτή την κατάσταση και ελπίζω να γίνουν αμέτρητες αυτές οι στιγμές. Ευχαριστώ τον κόσμο και θα κάνω τα πάντα για να μεγαλώσω αυτή την αγάπη που δημιουργείται ανάμεσα σε εμένα και τους φιλάθλους μας».

Όσο για τον επαναληπτικό Κυπέλλου της Τετάρτης; «Ο Ολυμπιακός αντίθετα, έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και του μένει το Κύπελλο, επομένως θα δώσει τα πάντα για να πάρει την πρόκριση. Αυτό σημαίνει πως εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό. Αν γίνει αυτό, τότε εμείς θα είμαστε που θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση στο τέλος» υποστήριξε ο Γιώργος Γιακουμάκης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα