Το πλάνο της Μάντσεστερ για Ντε Χέα

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης είναι δεδομένο. Ο ίδιος, πάντως, δεν έχει εκφράσει τις προθέσεις του, κρατώντας τα χαρτιά του κλειστά.

Ο λόγος για τον Ισπανό τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Νε Χέα, ο οποίος, το επόμενο διάστημα, θα απασχολήσει έντονα σε επίπεδο ρεπορτάζ τόσο τους Άγγλους, όσο και τους συμπατριώτες του Ισπανούς.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν σκοπεύουν να χάσουν τον ταλαντούχο τερματοφύλακα, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετικά νεαρή ηλικία, αλλά έχει ήδη κερδίσει τη θέση του βασικού στην ενδεκάδα της ομάδας. Για τον λόγο αυτόν, η διοίκηση ξεκίνησε πριν λίγες βδομάδες τον σχεδιασμό της πρότασης που θα του καταθέσουν για την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας τους, με σαφώς βελτιωμένους όρους.

Ο στόχος είναι σαφής. Να αποτρέψουν τη μεταγραφή του στη «Βασίλισσα» του ισπανικού ποδοσφαίρου, η οποία τον προορίζει για διάδοχο του Ικέρ Κασίγιας. Ποιο είναι το πλάνο της Μάντσεστερ για τον Ισπανό πορτιέρο; Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2016, γεγονός που επιβάλλει την έναρξη των συζητήσεων για την επέκτασή του. Οι Άγγλοι έχουν αποφασίσει ότι οποιοδήποτε νέο συμβόλαιο, θα περιλαμβάνει συγκεκριμένη ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία θα ανέρχεται στο ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ατζέντης του Ντε Χέα, Χόρχε Μέντες, έχει ξεκαθαρίσει ότι ο πελάτης του είναι ευτυχισμένος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πως θέλει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Όμως, δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο, πριν μελετήσει τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του. Οι επαφές αναμένεται να ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα και στο Μάντσεστερ υπολογίζουν ότι θα έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες μέσα στο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα