Το πολιτικό ντελίριο του Σφακιανάκη κατά του Τσίπρα και η «Γραβάτα»-δώρο

 

«Είμαστε υπό κατοχή. Ο Λεωνίδας πέθανε, οι 300 σκοτώθηκαν, ο Εφιάλτης έμεινε» ήταν κάποιες από τις πολιτικές απόψεις του Νότη Σφακιανάκη που εξέφρασε δημόσια το βράδυ της Δευτέρας καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «Όλα… Ξεκόλλα». 

Ο τραγουδιστής που δεν κρύβεται για τις πολιτικές του πεποιθήσεις δεν δίστασε να καταθέσει την πολιτική του ανασφάλεια αλλά και το άγχος που του έχει προκαλέσει η Κυβέρνηση, χάρη της οποίας έχει χάσει μέχρι και τον ύπνο του. Με αφορμή το νέο του δίσκο που ξεδιπλώνει όλες του τις κοινωνικές ανησυχίες, αναφέρθηκε και σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι, το «Γραβάτα» το οποίο το αφιερώνει ειδικά στον Αλέξη Τσίπρα.
«Δεν κοιμάμαι Θέμο μου τα βράδια με αυτά που συμβαίνουν. Είμαστε υπό κατοχή αυτή τη στιγμή. Το νέο μου τραγούδι με τίτλο Γραβάτα, είναι αφιερωμένο στον Αλέξη Τσίπρα», είπε χαρακτηριστικά ο Νότης Σφακιανάκης, απαγγέλοντας κάποιους στίχους του τραγουδιού στον αέρα της εκπομπής.

«Έχουν τρελάνει τον κόσμο αυτοί που παρουσιάστηκαν ως σωτήρες του. Εμφανίστηκαν για να βάλουν μια τάξη και έχουμε πλήρη αταξία»  συμπλήρωσε με νόημα ο λαϊκός τραγουδιστής.

Φυσικά και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιστροφή στη δραχμή αλλά και τον Κωνσταντίνο Σημίτη που σύμφωνα με τον ίδιο ευθύνεται απόλυτα που έβαλε τη χώρα στο ευρώ και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα