Το Ποτάμι: Η μνήμη του Παύλου Φύσσα δεν είναι αφορμή για βία

«Η επίθεση κατά του τηλεοπτικού συνεργείου του ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου στο Κερατσίνι, είναι ένα ακόμη περιστατικό τρομοκράτησης ανθρώπων του Τύπου από τους γνωστούς- αγνώστους», τονίζει το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του για τα επεισόδια στη Δραπετσώνα.

Προσθέτει επίσης ότι «η καταδίκη της με τα πιο έντονα λόγια είναι αυτονόητη, όπως αυτονόητη και αμέριστη είναι η συμπαράστασή μας στους δύο τεχνικούς και τον δημοσιογράφο που τραυματίστηκαν, μαζί με τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση» και παρατηρεί ότι «κάποιοι έχουν ευθύνη για τη στοχοποίηση του Τύπου, όχι του Τύπου συλλήβδην, αλλά των ανθρώπων που βγαίνουν στον δρόμο στη μάχη της πληροφόρησης. Και κάποιοι έχουν ευθύνη για την καλλιέργεια γενικευμένης αίσθησης ανομίας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να ασκεί βία».

«Ακόμη και σε μια συγκέντρωση στη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Ας αναλάβει επιτέλους η κυβέρνηση τις ευθύνες της και ας δουλέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου για τη εμπέδωση της ασφάλειας και της τάξης. Και ας το καταλάβουν όλοι: η μνήμη του Παύλου Φύσσα δεν είναι αφορμή για βία», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα